Connect with us

technokrata

Videokapcsolat bárkivel

Laptop

Videokapcsolat bárkivel

Videokonferencia hálózatot hozott létre a Magyar Telekom; részben ennek hatására 2011-ben akár meg is duplázódhat a HD videokonferencia berendezések eladása.

Jelenleg Magyarországon mintegy tízezer videokonferencia állomás és terem található, de ezek ma még nem kommunikálnak egymással, vagyis nem tudják felhívni egymást, csupán a vállalatokon belüli video kapcsolat működik.

A Magyar Telekom létrehozta azt az országos nyílt videokonferencia hálózatot, amely orvosolja az előbbi problémát, vagyis innentől kezdve bárkit meg lehet hívni egy videokonferencia beszélgetésre – jelentette be Papp István, a társaság vezérigazgató-helyettese, a T-Systems vezetője egy tájékoztatón.

Ez várhatóan elősegíti a videokonferencia elterjedését, s az egyik előrejelzés szerint 2011-ben megduplázódik a HD videokonferencia berendezések eladása.

Szabó Péter, a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. termék konzulense ezt azzal egészítette ki, hogy ma még nincs egy olyan „video telefonkönyv”, amely alapján felhívhatnák egymást az ügyfelek, a társaság dolgozik egy adattár kialakításán, ami kereshető, s ami úgy működik mint egy telefonkönyv.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák