Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

Windows 7 SP1

Küszöbön a legújabb Windows első javítócsomagjának megjelenése.

A Windows 95-98 korszak óta sokan vallják, hogy az új redmondi operációs rendszereket addig nem is érdemes birtokba venni, amíg meg nem jelenik hozzájuk az első javítócsomag. A Windows 7 esetében a Microsoft egészen ügyesen le tudta szerelni ezt a hozzáállást, azt állítva, hogy az SP1 voltaképp csak az addig összegyűlt és a Windows Update-en keresztül elérhető (biztonsági) frissítéseket és egyéb hotfixeket tartalmaz majd – a vállalatok sokkal kisebb része várt ki a Windows Vistánál tapasztalható állapotokhoz képest.

Aki mégis úgy döntött, türelmes lesz, nos, annak van egy jó hírünk: a Windows 7 SP1 júliusban elérhetővé válik, a Windows Server 2008 R2 SP1-gyel egyetemben. Utóbbi révén az operációs rendszerben elérhetővé válik a RemoteFX, ami távoli asztali hozzáféréseknél teszi lehetővé a 3D-s képességek kihasználását. Emellett debütálni fog a Dynamic Memory is, ami a fejlesztővállalat szerint anélkül biztosítja a memória-felhasználás állításának lehetőségét, hogy ehhez fel kellene áldozni a teljesítményt.

Bejelentették Azure és SQL Azure operációs rendszerük frissítését is a Microsoft Tech-Ed konferencián, melyek olyan standardok támogatását hozzák, mint: .Net Framework 4, Visual Studio 2010 RTM és az Intellitrace hibakereső eszköz. A frissített SQL Azure immár 50 GB-os adatbázisokat támogat, és elődjéhez képest nagyobb skálázhatósággal bír.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés