Connect with us

USB 3.0-s merevlemezek az Iomegától

Laptop

USB 3.0-s merevlemezek az Iomegától

A védő gumipánt akár kétméteres zuhanás esetén is megvédi az eszközt.

Az Iomega az eGo hordozható merevlemezt immár két különféle USB-felülettel kínálja: az egyik lehetőség az új 500 gigabájtos SuperSpeed USB 3.0 csatlakozós eGo Portable Hard Drive, a másik a háromféle kapacitásban kapható, új Iomega Compact Edition USB 2.0 eGo Portable Hard Drive. A kettő közötti adatátviteli sebesség akár tízszeres is lehet, köszönhetően az új soros busznak. Az összes hordozható eGo-modellre jellemző, hogy zsebrevágható vagy becsúsztatható a noteszgép táskájába.

Az új Iomega USB 2.0 Compact Edition eGo Portable Hard Drive karcsúbb és kisebb, mint az előző generációs eGo meghajtók, a piacon jelenleg kapható egyik legkisebbik 2,5 hüvelykes hordozható merevlemez. A strapabíró rubinvörös, éjkék és ezüst házban forgalmazott Compact Edition eGo Portable Hard Drive 320 és 500 gigabájtos, valamint 1 terabájtos kapacitással kapható.

Az Iomega szintén nemrégiben jelentette be az új Iomega 1TB eGo BlackBelt Mac Edition Portable Hard Drive eszköz megjelenését, amely két FireWire 800 porttal és egy USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. Az új eszköz a visszamenőleges kompatibilitás érdekében egy FireWire 800/400-as kábellel is segíti azokat, akiknek csak FireWire 400-as kimenet van a számítógépén. Az új eGo BlackBelt Mac Edition ajánlatnak része az Iomega Drop Guard Xtreme, amely az Iomega Power Grip védő gumipánt használatával akár kétméteres zuhanás esetén is megvédi az eszközt.

Minden eGo asztali és hordozható merevlemezhez ingyenesen jár az Iomega Protection Suite: a mentési és vírusvédelmi szoftverek egységes használatú csomagja, amely kiegészítő védelmet nyújt a felhasználók fényképei, filmjei, zenéi és más fájljai számára. Ez többek között tartalmaz egy 12 hónapos előfizetést a Trend Micro Internet Security termékre a PC-s, vagy a Trend Micro Smart Surfing szoftverre a Maces használathoz. Az Iomega QuikProtect mentési szoftver képes az adatok ütemezett, fájlszintű biztonsági mentésére merevlemezre vagy hálózati tárolóeszözre, az EMC Retrospect Express pedig az összes adat, alkalmazás és beállítás mentéséhez használható. A MozyHome Online Backup szolgáltatás online mentési megoldás 2 GB ingyenes kapacitással.

Árak, elérhetőség és jótállás
Az új Iomega eGo asztali és hordozható merevlemezek már kaphatók. Az 500GB Iomega SuperSpeed USB 3.0 eGo Portable Hard Drive ára 110 euró. Az Iomega USB 2.0 Compact Edition eGo Portable Hard Drive 300 gigabájtos változata 95 euró, az 500 gigabájtos 115, az 1 terabájtos pedig 180 eurós áron vehető meg. Az Iomega USB 3.0 eGo Desktop Hard Drive 1 terabájtos kapacitással 150, 2 terabájtos kapacitással 200 euróba kerül.

Az Iomega Mac Edition eGo Desktop Hard Drive 1 terabájtos modellje 150, a 2 terabájtos 260 eurós áron érhető el. Az Iomega 1TB BlackBelt eGo Mac Edition Portable Hard Drive várhatóan júniusban jelenik meg az Apple viszonteladóknál, az ára 230 euró lesz.

Az Iomega USB 3.0 ExpressCard Adapter for USB 2.0 Laptops és az Iomega USB 3.0 PCI Express Adaptor for PC Desktops termék ára egyaránt 45 euró.

Minden új Iomega eGo hordozható és asztali modell hároméves korlátozott jótállással rendelkezik (regisztráció esetén).Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom