Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új MySQL Enterprise

Laptop

Új MySQL Enterprise

Egyszerűbb adminisztrációt, magasabb biztonságot és jobb teljesítményt ígér az Oracle.

Az Oracle bejelentette a MySQL Enterprise legújabb verziójának megjelenését, amely terméktámogatási funkciók, monitorozó felületek és a MySQL adatbázis-kezelő szoftver együttesét kínálja. Egyik kulcsfontosságú alkotóeleme a MySQL Enterprise Monitor 2.2, amely továbbfejlesztett funkciókat biztosít a lekérdezések teljesítményi adatainak összegyűjtéséhez, kereséséhez és megjelenítéséhez, így lehetővé teszi a fejlesztők számára az adatok szűrését és az olyan szabályszerűségek elemzését, amelyek a legfontosabb rendszererőforrások működését gátolhatják.

Említést érdemel a Query Analyzer végrehajtási figyelmeztetések funkció. A problémás lekérdezések gyors felismerése révén gyorsan megtalálhatóvá és kijavíthatóvá válnak a teljesítményproblémák. A MySQL Enterprise Connector beépülő modulok segítségével pedig a felhasználók az SQL- és a kapcsolódó teljesítményadatokat gyűjthetik össze és továbbíthatják a lekérdezés-elemzőhöz. Emellett a felhasználók nyomon követhetik az SQL-hibákat és -figyelmeztetéseket, a végfelhasználói válaszidőket, a lekérdezések végrehajtási idejét és a találatok számát, valamint egyetlen kattintással eljuthatnak a forráskódban a problémás lekérdezéshez.

Az új változat integrálásra került a meglévő LDAP-hitelesítési és az elterjedt biztonsági modellekkel, és hasonló folyamaton esett át a MySQL Support szolgáltatással kapcsolatban. Utóbbi révén az adatbázis-adminisztrátoroknak a problémák megoldása során nem kell a leggyakoribb diagnosztikák vizsgálatával bajlódniuk. Az Advisor szabályok és grafikonok áttekintést és ellenőrzést biztosítanak a fejlesztőknek valamennyi SQL-kiszolgálójuk fölött, és lehetővé teszik az adminisztrációval, frissítésekkel, sémateljesítménnyel és biztonsággal kapcsolatos bevált gyakorlatok megvalósítását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés