Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újraépített Canon nyomtatók

Laptop

Újraépített Canon nyomtatók

Olcsóbb printerek: felújított eszközökkel a környezetvédelemért (is).

Újraépített készülékekkel, az imageRUNNER iR6570Ne, iR4570Ne és iR2870Ne fekete-fehér modellekkel bővíti a Canon multifunkciós nyomtatóinak termékkínálatát. A páneurópai újraépítési program biztosítja, hogy a gyártók a nyomtatóalkatrészek akár 93 százalékát is újrahasznosíthatják, mely jelentősen kevesebb nyersanyag-felhasználást és energiafogyasztást igényel, mint egy új készülék előállítása.

Az iparágban jellemző, új vagy megtisztított alkatrészeket felhasználó felújítási technológiákkal ellentétben a Canon minden egyes multifunkciós nyomtatót teljesen újraépít. Mivel a felújított készülékek paraméterei teljes mértékben megegyeznek az új készülékekével, a belső számláló nullázásával a Canon minden multifunkciós nyomtatót vadonatúj sorozatszámmal láthat el. Az újraépítésért felelős műszaki szakemberek a legújabb frissítéseket telepítik az eszközökre, minden korábbi adatot törölnek, így a nyomtató életciklusa lényegében újraindul.

„A Canon az 1990-es évek elején kezdte meg készülékeinek újraépítését, hogy az új multifunkciós nyomtatóknál jelentősen olcsóbb, mégis minőségi nyomtatási megoldást kínálhasson ügyfeleinek. Tizenöt év elteltével még mindig számottevő a felújított, fekete-fehér multifunkciós nyomtatók iránti kereslet, ezért a Canon, giesseni üzemében egy központosított felújítási projekt keretében mintegy 700 újjáépített készüléket gyárt havonta.” – mondta Matthew Wrighton, a Canon Europe európai irodai és közepes kapacitású termékekért felelős marketingigazgatója.

A Canon mindhárom újraépített fekete-fehér multifunkciós nyomtatóba beépíti legfrissebb hatékonyság-növelő és biztonsági szoftvereit, így többek között a uniFLOW Output Manager, az eMaintenance, a Security & Cost Control Pack, a Therefore MEAP és az eCopy dokumentumkezelési megoldásokat is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés