Connect with us

Hirdetés

technokrata

Programozókat keres a Microsoft

Laptop

Programozókat keres a Microsoft

Redmondba utazhat a legjobb hazai fejlesztő.

Új típusú webfejlesztői versenyre toboroz jelentkezőket mától a Proserver és a Microsoft. A Webkert 2010 verseny célja, hogy a PHP-fejlesztők felfedezzék a Microsoft web platformjának lehetőségeit. A verseny során magyarországi PHP-s környezeteket kell átültetni Windows Server alá, az átállás folyamatáról pedig egy publikus technikai összefoglalónak kell születnie. A verseny 2010. május 10-e és 24-e között zajlik majd, a ma induló regisztráció pedig május 7-én zárul.

A jelentkezők egy előválogatáson fognak átesni, a megmérettetésen az 50 legígéretesebb pályázó fog elindulni. A zsűri a Microsoft és a Proserver szakembereiből, valamint független PHP-fejlesztőkből fog állni.

A verseny fődíja egy utazás Redmondba, a Microsoft fejlesztői központjába, ahol a nyertes megismerkedhet a legújabb fejlesztési irányokkal és a Microsoft szakembereivel is. A következő tíz helyezett jutalma egy-egy 50 000 Ft értékű ajándékutalvány, valamint egy Expression Web 3 Studio szoftvercsomag. A fentieken túl a versenyzők egyike akár a Microsoft következő MVP-jévé (Most Valuable Professional), azaz a webes platform nemzetközileg elismert szakértőjévé is válhat. A világ 90 országában dolgozó mintegy 4 000 MVP különleges szakértelmének köszönheti az elismerést, amelynek egyik előnye, hogy különböző Microsoft-termékeket a fejlesztés igen korai stádiumában ismerhet meg és tesztelhet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés