Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Toshiba noteszgépek

Laptop

Új Toshiba noteszgépek

Megújult a vállalat Satellite sorozata.

Satellite L650 és Satellite L670
A Satellite L650 laptop 15,6 hüvelykes (39,6 cm) képátlójú, LED-háttérvilágítással felszerelt HD kijelzővel rendelkezik, a 17,3 hüvelykes (43,9 cm) képátlójú Satellite L670 notebookot pedig az asztali számítógépek helyettesítésére tervezték. Az új fényes fekete, hálómintázatú noteszgépek multimédiás alkalmazások és technológiák széles skáláját kínálják. Ilyen például a Toshiba Media Controller médiavezérlő alkalmazás, amely egyszerű tartalomáramlást tesz lehetővé a csatlakoztatott DLNA eszközök között.

Satellite L670

Az Internet Explorer böngészőhöz készült Toshiba Media Controller Plug-In segítségével a Youtube videomegosztón tárolt Flash-videók tekinthetők meg a csatlakoztatott DLNA televízió nagy képernyőjén. A Blu-ray újraíró meghajtó nagyfelbontású tartalom lejátszására is képes, továbbá egy kétrétegű optikai lemezen akár 50 GB méretig lehetővé teszi a tartalmak rögzítését és újraírását. A hangzásról a Dolby Advanced Audio gondoskodik.

Satellite C650
A 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) laptop azok számára készült, akik alacsony áron keresnek modern laptopot. A fekete színű, ujjlenyomat- és karcolásálló, mintás felszínnel rendelkező Satellite C650 alkalmas e-mailezésre, webböngészésre, továbbá biztosítja a szokásos irodai alkalmazásokat és az alapvető multimédiás szórakoztató funkciókat is. A 16:9 arányú Toshiba TruBrite LED-háttérvilágítású kijelző támogatja a szélesvásznú filmek megtekintését. Tízgombos numerikus billentyűzettel rendelkező lapos billentyűzettel, több érintést is kezelni képes Multi-Touch érintőlappal és Toshiba LifeSpace adatszervező alkalmazáskészlettel látta el a japán vállalat a masinát.

Satellite C650

Satellite L630
A vékony és könnyű, 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott Satellite L630-ast a gyakran úton levő felhasználók számára tervezték. A fekete színű, 2,1 kg-os tömegű laptop egyesíti a könnyű hordozhatóság és a multimédiás szolgáltatások előnyeit. Optikai meghajtót tartalmaz, valamint rendelkezik 3D gyorsulásérzékelővel is, amely az útközben véletlenül bekövetkező esésektől és ütődésektől védi a merevlemezen tárolt adatokat.

Satellite L630

A Satellite L630 notebookhoz tartozó Toshiba Media Controller multimédiavezérlő alkalmazás lehetővé teszi a DLNA-eszközökkel történő tartalommegosztást, és akárcsak az L650 és 670-es modell esetén, itt is elérhető az Internet Explorer böngészőhöz készült Toshiba Media Controller Plug-In. A hangzásról a Dolby Advanced Audio gondoskodik.

A most bejelentett új modellek 2010 második negyedévétől vásárolhatók meg Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés