Connect with us

technokrata

Új Toshiba noteszgépek

Laptop

Új Toshiba noteszgépek

Megújult a vállalat Satellite sorozata.

Satellite L650 és Satellite L670
A Satellite L650 laptop 15,6 hüvelykes (39,6 cm) képátlójú, LED-háttérvilágítással felszerelt HD kijelzővel rendelkezik, a 17,3 hüvelykes (43,9 cm) képátlójú Satellite L670 notebookot pedig az asztali számítógépek helyettesítésére tervezték. Az új fényes fekete, hálómintázatú noteszgépek multimédiás alkalmazások és technológiák széles skáláját kínálják. Ilyen például a Toshiba Media Controller médiavezérlő alkalmazás, amely egyszerű tartalomáramlást tesz lehetővé a csatlakoztatott DLNA eszközök között.

Satellite L670

Az Internet Explorer böngészőhöz készült Toshiba Media Controller Plug-In segítségével a Youtube videomegosztón tárolt Flash-videók tekinthetők meg a csatlakoztatott DLNA televízió nagy képernyőjén. A Blu-ray újraíró meghajtó nagyfelbontású tartalom lejátszására is képes, továbbá egy kétrétegű optikai lemezen akár 50 GB méretig lehetővé teszi a tartalmak rögzítését és újraírását. A hangzásról a Dolby Advanced Audio gondoskodik.

Satellite C650
A 15,6 hüvelykes (39,6 cm-es) laptop azok számára készült, akik alacsony áron keresnek modern laptopot. A fekete színű, ujjlenyomat- és karcolásálló, mintás felszínnel rendelkező Satellite C650 alkalmas e-mailezésre, webböngészésre, továbbá biztosítja a szokásos irodai alkalmazásokat és az alapvető multimédiás szórakoztató funkciókat is. A 16:9 arányú Toshiba TruBrite LED-háttérvilágítású kijelző támogatja a szélesvásznú filmek megtekintését. Tízgombos numerikus billentyűzettel rendelkező lapos billentyűzettel, több érintést is kezelni képes Multi-Touch érintőlappal és Toshiba LifeSpace adatszervező alkalmazáskészlettel látta el a japán vállalat a masinát.

Satellite C650

Satellite L630
A vékony és könnyű, 13,3 hüvelykes (33,8 cm) kijelzővel ellátott Satellite L630-ast a gyakran úton levő felhasználók számára tervezték. A fekete színű, 2,1 kg-os tömegű laptop egyesíti a könnyű hordozhatóság és a multimédiás szolgáltatások előnyeit. Optikai meghajtót tartalmaz, valamint rendelkezik 3D gyorsulásérzékelővel is, amely az útközben véletlenül bekövetkező esésektől és ütődésektől védi a merevlemezen tárolt adatokat.

Satellite L630

A Satellite L630 notebookhoz tartozó Toshiba Media Controller multimédiavezérlő alkalmazás lehetővé teszi a DLNA-eszközökkel történő tartalommegosztást, és akárcsak az L650 és 670-es modell esetén, itt is elérhető az Internet Explorer böngészőhöz készült Toshiba Media Controller Plug-In. A hangzásról a Dolby Advanced Audio gondoskodik.

A most bejelentett új modellek 2010 második negyedévétől vásárolhatók meg Magyarországon.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle