Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Toshiba Tecra notebookok

Laptop

Új Toshiba Tecra notebookok

Megjelentek a gyártó SSD-vel szerelt üzleti noteszgépei.

Bemutatkoztak a vállalat új, krómozott elemekkel díszített fekete mintázatú modelljei: az asztali számítógépet felváltó Tecra A11, a munkaállomásként használható, szintén az asztali számítógépet felváltó Tecra S11 és a Tecra M11 mobil munkaállomás. Az új Core i3/5/7 processzorcsaládra épülő laptopok akár 8 GB-nyi 1066 MHz-es DDR3 SDRAM-mal is megvásárolhatók, háttértáruk pedig mozgó alkatrészek nélküli SSD is lehet.

Tecra A11

Az új Toshiba Tecra A11 15,6”-os (39,6 cm) kijelzővel rendelkezik, csakúgy, mint az S11 változat. Ez utóbbi önálló grafikus feldolgozó egységgel bír. A harmadik modell pedig 14 colos (35,6 cm) LCD-vel érkezik, a könnyebb hordozhatóság érdekében. Azt, hogy van igény a kisebb kijelző iránt is, a Toshiba felmérése igazolja: eszerint a kis- és közepes vállalkozások gyakran utazó alkalmazottjainak 86 százaléka vallja magáról, hogy rendszeres laptopfelhasználó, gyakran futtat nagy hardverigényű alkalmazásokat és dolgozik nagyméretű táblázatokkal, adatbázisokkal, valamint készít összetett prezentációkat.

Tecra M11

A Toshiba Tecra laptopoknak meg kell felelniük a HALT teszteken, amelyeket a független német vizsgálóintézet, a TÜV végez. A Toshiba Tecra modelljeit 3D gyorsulásérzékelővel ellátott merevlemez-védelemmel szerelték fel, így védve az értékes adatokat véletlen leejtés esetén is. A Tecra notebookok akár 70 cm magasról való esésnek is ellenállnak, ráadásul cseppálló billentyűzetük a véletlenül rájuk öntött akár 30 ml folyadékkal szemben is megóvják az adatokat. Ilyenkor a felhasználónak 3 perc áll a rendelkezésére a laptop leállításához.

Tecra S11

A Toshiba minden új laptopja – az RoHS- és az European WEEE-szabályozásnak megfelelően – korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba Tecra termékcsalád az Energy Star 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

Az új modellek hamarosan Magyarországon is megvásárolhatók.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés