Connect with us

Új Logitech vezetékmentes egér-billentyű kombó

Laptop

Új Logitech vezetékmentes egér-billentyű kombó

Akár három évig is bírhatja elemcsere nélkül.

Komfortosabb laptop-használatot tesz lehetővé a Logitech Wireless Desktop MK710 kiegészítő. Az egérben és a billentyűzetben is akár három évig bírják az elemek, mely a Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli adatátviteli megoldásának köszönhető. Hatékonyabban és gyorsabban közvetíti a szükséges információkat, mint a hagyományos 27 MHz-es vezeték nélküli rendszerek; illetve a billentyűzet és az egér rövidebb ideig marad aktív üzemmódban, amikor magukra hagyjuk őket. A Wireless Desktop MK710 takarékosan bánik az energiával, és amikor ismét nekiállunk a gépelésnek vagy újra megmozdítja az egeret, a páros gyakorlatilag késlekedés nélkül reagál. A 128-bites AES titkosítású adatátvitel szinte nulla késedelemmel vagy kihagyással működik.

A 2009 augusztusában bemutatott Logitech Unifying vevőegység olyan apró, hogy akár szállítás közben is benne hagyhatjuk laptopunkban. Egyetlen vevőegységhez akár hat különböző, a Unifying rendszerrel kompatibilis Logitech billentyűzetet vagy egeret is párosíthatunk, így könnyebben csatlakoztathatjuk a pillanatnyi igényeknek leginkább megfelelő eszközöket és nem mellesleg értékes USB csatolókat szabadíthatunk fel.

Az alacsony építésű billentyűzeten Logitech Incurve keys billentyűket és párnázott tenyértámaszt találunk. Emberi ujjak ívelt formájához terveztettek a konkáv kialakítású Incurve billentyűk. A puha, lekerekített éleknek köszönhetően ujjhegyünket könnyen csúsztathatjuk egyik gombról a másikra. A beépített LCD képernyőre nézve pedig felmérhető többek között a Caps Lock, a Scroll Lock és a Num Lock váltók illetve az elemek állapotát.

A lézer-egér görgető kereke szupergyors üzemmódjával végigszáguldhatunk hosszú dokumentumokon, ha pedig úgy adódik, átválthatunk a sorról-sorra görgetést lehetővé tevő üzemmódra is, amivel egyszerűbben tudunk listákban válogatni, diavetítéseket vagy képsorozatokat lapozgatni. Formatervezett, jobb kézhez simuló formája természetes pózba segíti kezünket, és három könnyen elérhető, programozható gombot kínál hüvelykujjunk számára. Ezekkel gyorsan váltogathatunk a weboldalak vagy az alkalmazások között.

A Logitech Wireless Desktop MK710 európai megjelenése 2010. február elejére várható; ajánlott fogyasztói ára 1 cent híján 100 euró lesz.

MegjegyzésA Logitech billentyűzetek elem-élettartamát az átlagos irodai használat során becsült évi kétmillió leütés alapján számítják. A Logitech egerek elem-élettartama a felhasználó szokásai és a számítógépes környezet függvényében változhatnak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom