Connect with us

technokrata

Novell: ha már kezelhetetlenek a file-ok

Laptop

Novell: ha már kezelhetetlenek a file-ok

Novell File Management Suite.

Az elektronikusan tárolt adatok exponenciális növekedésével a vállalatok és intézmények olyan megoldásokat keresnek, amelyekkel áttekinthetőbb képet kaphatnak adataikról, hatékony és költségkímélő tárolási infrastruktúrát tervezhetnek és telepíthetnek, és könnyebben teljesíthetik a megfelelőségi követelményeket. Ennek a növekvő igénynek tesz eleget a Novell most bejelentett Novell File Management Suite, amelynek segítségével személyazonosságra épülő házirendekkel kezelhetők a fájlok és kiaknázhatók a bennük rejlő értékes információk. A több platformon működő Novell File Management Suite képes a meglévő tárolásfelügyeleti megoldások fejlesztésére, illetve szinte bármilyen fájlrendszeren biztosítja a keresést és adatkezelést – nem csak a blokkok és kötetek, hanem már a fájlok szintjén.

A Novell öt pontja szerint a következő szempontokat érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy valóban hatékony fájltároló megoldást alakítsunk ki: üzleti célok alapján határozzuk meg a tárolt fájlok felügyeletét, hasznosítsunk újra és oldjuk meg kevesebből, automatizálással takarítsunk meg költséget és munkaórát, relevancia alapján tároljuk az adatokat, illetve
tegyük áttekinthetővé a fájlokat.

Novell File Management Suite
– Novell Storage Manager. Az adatok teljes életciklusára kiterjedően automatizálja a felhasználói és a tárolásfelügyeleti feladatokat, pl. a felhasználói-, vagy csoporttárterületek létrehozását, mozgatását, méretének változatását, megszüntetését.
– Novell Dynamic File Services. Testre szabható házirendek, tipikusan az adatok fontossága alapján úgy mozgatja a fájlokat és a mappákat a különböző sebességű és rendelkezésre állású tárolóeszközök között, hogy közben a felhasználók változatlan módon érhetik el dokumentumaikat.
– Novell File Reporter. A fájlrendszerek leltározásával felméri a káoszt, és több tervet is készít a hatékony, személyazonosság-alapú házirendekre épülő fájltárolási rendszerre.

A Novell File Management Suite már elérhető, a programcsomag listaára 35 euró felhasználónként. A Novell Storage Manager és a Novell File Reporter termékek külön is megvásárolhatók, mindkét termék ára 14 euró felhasználónként. A fenti árak tartalmazzák a licenc és a karbantartás költségét is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom