Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a majdnem kész Office 2010

Laptop

Letölthető a majdnem kész Office 2010

Elérte RC állapotát a Microsoft következő generációs irodai alkalmazáscsomagja.

A TAP-ban (technology adoption program) résztvevők számára elérhetővé tette az Office 2010 RC (release candidate) verzióját a Microsoft. A lépést ugyan mérföldkőnek tartja az új alkalmazáscsomag esetében a redmondi fejlesztő, de a kód széleskörű közzétételét nem tervezi a vállalat. Ennek ellenére az új Office csak kiszivárgott: bittorrent file-csere oldalakra a napokban került fel a 4730-as build.

Nem ez az első eset: a tavalyi év során először júliusban nyújtott hivatalos nyilvános tesztelési lehetőséget a Microsoft – a kód egy korábbi változata azonban már májusban felbukkant az Interneten. Az igen gyorsan népszerűvé váló bétaváltozat pedig tavaly novemberben jelent meg; az elmúlt hónapig összesen kétmilliószor töltötték le. A következő, hivatalosan nyilvános hozzáférésre júniusig kell várni: a Microsoft ekkorra tervezi kiadni a tovább polírozott Office 2010-et.

Jó hír azoknak, akik nehezen állnak át, hogy a 2010-es változatban marad a 2007-es verzióban behozott szalagos kinézet (ami a korábbi, minden menüt lenyíló ablakban felsorakoztató GUI-t hivatott kiváltani); vagyis nem kell új külsőt megszokni. Emellett az XML file-formátum támogatása sem változik. Érték azonban komolyabb beavatkozások is az Office-t: az alapalkalmazásokon komoly munkát végeztek a redmondiak. Ennek révén jelenhet meg a böngészőalapú Excel, Word, OneNote és Powerpoint, ami így egyben lesz majd az Office Web Apps. Emellett – most először – a Microsoft egyszerre kínál 32 és 64 bites változatot is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés