Connect with us

Hirdetés

technokrata

Toshiba Satellite T110: nagy erő egy kis notebookban

Laptop

Toshiba Satellite T110: nagy erő egy kis notebookban

A mini-notebookok és a minden funkcióval ellátott laptopok közötti űrt hivatott áthidalni.

Napjaink notebook-trendjeihez igazodva a Toshiba T110 is stílusos, vékony külsőt kapott. A T110-es modell eleje kevesebb mint 25 mm, míg hátulja 34,2 mm vastagságú. Fényes fekete és mintás metálvörös színben is elérhető, amelyek a notebook belső kialakításával is harmonizálnak. Emellett tömege alig több mint másfél kiló, ennek ellenére akkumulátora akár 9 órán át bírja.

A 11,6” (29,5 cm) képátlójú, 1366×768 pixeles felbontású kijelzővel ellátott Satellite T110 3D ütközésérzékelővel (a leejtés vagy ütés elleni védelemhez) felszerelt háttértára akár 500 GB-nyi is lehet, mely mellé akár 8 GB DDR3 memória is párosulhat. Helyett kapott rajta többek között a teljes méretű billentyűzet vagy a többujjas vezérlésű (Multi-Touch) érintőlap, amely megkönnyíti a görgetést és a többi gyakori művelet elvégzését.

A Toshiba ConfigFree alkalmazás a WLAN (IEEE 802.11 a/b/g/n), Bluetooth vagy egyes modellekben mobil szélessávú kapcsolatok beállítását hivatott megkönnyíteni. A Toshiba LifeSpace alkalmazáscsomag révén pedig véget vethetünk a rendszer nélkül egymásra halmozott asztali ikonoknak: személyre szabott módon férhetünk hozzá alkalmazásaihoz és szervezhetjük napi tennivalóinkat és munkáinkat.

A vállalat minden új laptopja – az RoHS-szabályozásnak megfelelően – korlátozott mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat, így hatékonyan csökkenti a környezetre gyakorolt káros hatásokat. Emellett az energiafogyasztás csökkentését segítő Toshiba Eco alkalmazás jelzi a felhasználó számára, hogy mennyi energiát fogyaszt a laptop. A Toshiba Satellite T110 az ENERGY STAR 5.0 szabvány előírásait is teljesíti.

A Satellite T110 már Magyarországon is kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés