Connect with us

technokrata

Új Fujitsu noteszgépek

Laptop

Új Fujitsu noteszgépek

Fejlett lopásvédelemmel, a legújabb Intel processzorokkal és a hordozható elektronikai eszközöket laptop bekapcsolása nélkül is tölteni képes adapterrel.

A Fujitsu új Lifebook noteszgépei, Esprimo PC-i és Celsius munkaállomásai a CES szórakoztatóelektronikai kiállításon bemutatott Intel Core i3/i5/i7 processzorok 2010-es megjelenéséhez időzítve kerültek piacra. Az Intel Hyper-threading technológia révén minden processzormag két feladaton képes egyidőben dolgozni, az Intel Turbo Boost technológia pedig automatikusan felgyorsítja a processzort, ha az elvégzendő feladat többletteljesítményt igényel. Az új felügyeleti technológia távkonfigurációs, -diagnosztikai, -izolációs és -javító eszközeivel még a nem reagáló számítógépek is egyszerűen karbantarthatók.

Hét új Lifebook noteszgép
A Fujitsu hét új Lifebook noteszgépmodellt vezet be különféle felhasználói igényekre. Ezek közül a Lifebook E780, Lifebook S760, Lifebook S710 és Lifebook P770 noteszgép illetve a Lifebook T900 táblagép sokféle irodai alkalmazáshoz ideális. A Lifebook NH570 és a Lifebook AH550 pedig a standard otthoni és irodai alkalmazásokat támogatja.

Lifebook AH550

Az új formatervű Lifebook sorozat jellemzői közül említést érdemel a fejlett biztonság, az energiahatékonyság, a felügyeleti képességek és a teljesítmény. A 13,3 hüvelykes kijelzőjű Lifebook S760 komplett funkcionalitású noteszgép vPro technológiára épülő Intel Core processzorral. 1,6 kilogrammos súlyának és maximum 8 órás akkumulátor-üzemidejének köszönhetően jól hordozható eszköz. Új USB-töltőjével a felhasználó akár a noteszgép bekapcsolása nélkül is feltöltheti USB-eszközeit.

Lifebook S760

Ha a Lifebook S760-at ellopják vagy a gép elveszik, a fejlett lopásvédelmi jellemző (Advanced Theft Protection, ATP) lezárja a rendszert, sőt akár törli is az adatokat. Folyadékálló billentyűzetének, ShockSensor ütésérzékelőjének és magnézium fedelének köszönhetően masszív kivitelben áll a felhasználók rendelkezésére.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák