Connect with us

technokrata

Ne dobja ki, van hova vinni!

Laptop

Ne dobja ki, van hova vinni!

Veszélyes és ártalmatlan hulladékokat vár a Canon begyűjtőpontja.

A Canon Magyarországon is létrehozta a veszélyes és ártalmatlan hulladékok begyűjtési pontját, ahol biztosítja a használaton kívüli, elavult, hibás vagy sérült Canon berendezések, termék-, illetve kellékanyagok környezetbarát kezelését. A festékkazetták összegyűjtése nemzetközi szinten egy közel húsz éve indult program, amelynek köszönhetően elkerülhetők azok a környezetet károsító hatások, melyek a hulladékok nem megfelelő kezeléséből származnak, valamint növelhető az újrahasznosítás aránya is.

A Canon intézkedése megfelel az Európai Unió és az EGT országaiban érvényes szabályozásnak, az uniós WEEE-irányelvnek (2002/96/EK), valamint a helyi törvényeknek is, melyek előírják, hogy ezeket a termékeket nem lehet háztartási hulladékként kezelni. A berendezésekben található veszélyes anyagok miatt az ilyen fajta hulladékok romboló hatással vannak környezetünkre és egészségünkre egyaránt.

A jövőben ezeken a pontokon biztosítják minden használaton kívüli, elavult, hibás vagy sérült Canon berendezés, termék-, illetve kellékanyag – festékkazetta, tintakazetta és tintapatron – környezetbarát kezelését minden olyan ügyfél számára, aki törekszik a környezettudatosságra.
A hulladékká vált Canon kellékanyagok Magyarországon a Canon hazai képviseleténél adhatók le.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek