Connect with us

Windows 7, itthon is

Laptop

Windows 7, itthon is

Budapest Game Show 2009 – World Cyber Girls szépségverseny és bemutatkozik a Microsoft új operációs rendszere.

Amint arról már többször is írtunk, a Windows 7 október 22-én hivatalosan is „elstartolt”. A nemzetközi indulás természetesen Magyarországra is érvényes volt, az operációs rendszer (és az azzal rendelkező, előre összeszerelt konfigurációk) már kaphatók a boltokban. Ám a hazai leányvállalat még tartogat meglepetést: a hét végén minden érdeklődőt várnak a Microsoft Magyarország bemutatójára. 2009. október 31-én szombaton, a budapesti Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő, egésznapos, ingyenes, családi rendezvény keretei között kerül sor az eseményre (pontos program)

A Budapest Game Show 2009 gazdag programkínálattal és a négy különféle tematikának szentelt színpaddal várja az érdeklődőket, kilenc órán keresztül. Windows 7 kalandpark, mini focipályák, lézerharc, a legújabb termékek és technológiák testközelből. Emellett a kiállító cégek termékei – számítógépek, notebookok, hardver kiegészítők, Windows 7 operációs rendszer, Xbox 360 és PC játékszoftverek – különleges kedvezményekkel kaphatók.

Azok, akik nem tudnak személyesen ellátogatni a rendezvényre, élőben és később felvételről is megtekinthetik a rendezvény legérdekesebb eseményeit.

A rendezvény helye és időpontja: Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 31., szombat, reggel 9:00 órától este 18:00 óráig.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom