Connect with us

technokrata

SSD meghajtó és pendrive egyben

Laptop

SSD meghajtó és pendrive egyben

Kombinált, kisméretű adattároló a Verbatimtól – USB és eSATA csatlakozókkal.

Egy tároló, kétféle csatlakozási mód: a kombinált SSD meghajtó egyesíti a nagysebességű eSATA csatlakozás és a mindenhol elérhető USB portok előnyeit. A kisméretű eszközre 32 GB adat fér fel. Az SSD technológiás, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó jelszavas védelmét az EasyLock alkalmazás 256 bites AES titkosítással biztosítja. Működése automatikus: ahogy bizalmas dokumentumainkat a Verbatim eSATA/USB kombinált SSD meghajtójára másoljuk, vagy mentjük, az EasyLock titkosítja azokat. Így, ha elveszítjük az eszközt, jelszó hiányában az adatokat illetéktelenek nem olvashatják el.

A Verbatim kombinált SSD meghajtójának eSATA csatlakozója akár 60 MB/mp olvasási, és 25 MB/mp írási sebességre képes, míg a hagyományos USB 2.0 csatlakozóval 26 MB/mp olvasási, és 15 MB/mp írási sebesség érhető el. Az eSATA a nagy adatsebességet biztosítja, így akár az eszközön is szerkeszthetők anyagaink, míg az USB csatoló lehetővé teszi, hogy akkor is használjuk a tárolót, ha épp nincs eSATA csatlakozóval felszerelt számítógép a környéken.

Azok is használhatják az eszközt, akiknek számítógépében régebbi típusú eSATA csatoló van, amely nem biztosít áramellátást. Ilyenkor, a mellékelt kábellel egy USB portra is rácsatlakoztatható a kombinált SSD meghajtó, és az adatforgalom a nagysebességű eSATA csatlakozón zajlik, míg az eszköz működéséhez szükséges áram az USB kábelen keresztül érkezik.

Az eSATA/USB kombinált SSD meghajtó Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Mérete 80 x 23 x 9 milliméter, tömege pedig 19 gramm. Két év garancia jár a 49.100 forintos indulóárú termékhez.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom