Connect with us

technokrata

SSD meghajtó és pendrive egyben

Laptop

SSD meghajtó és pendrive egyben

Kombinált, kisméretű adattároló a Verbatimtól – USB és eSATA csatlakozókkal.

Egy tároló, kétféle csatlakozási mód: a kombinált SSD meghajtó egyesíti a nagysebességű eSATA csatlakozás és a mindenhol elérhető USB portok előnyeit. A kisméretű eszközre 32 GB adat fér fel. Az SSD technológiás, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó jelszavas védelmét az EasyLock alkalmazás 256 bites AES titkosítással biztosítja. Működése automatikus: ahogy bizalmas dokumentumainkat a Verbatim eSATA/USB kombinált SSD meghajtójára másoljuk, vagy mentjük, az EasyLock titkosítja azokat. Így, ha elveszítjük az eszközt, jelszó hiányában az adatokat illetéktelenek nem olvashatják el.

A Verbatim kombinált SSD meghajtójának eSATA csatlakozója akár 60 MB/mp olvasási, és 25 MB/mp írási sebességre képes, míg a hagyományos USB 2.0 csatlakozóval 26 MB/mp olvasási, és 15 MB/mp írási sebesség érhető el. Az eSATA a nagy adatsebességet biztosítja, így akár az eszközön is szerkeszthetők anyagaink, míg az USB csatoló lehetővé teszi, hogy akkor is használjuk a tárolót, ha épp nincs eSATA csatlakozóval felszerelt számítógép a környéken.

Azok is használhatják az eszközt, akiknek számítógépében régebbi típusú eSATA csatoló van, amely nem biztosít áramellátást. Ilyenkor, a mellékelt kábellel egy USB portra is rácsatlakoztatható a kombinált SSD meghajtó, és az adatforgalom a nagysebességű eSATA csatlakozón zajlik, míg az eszköz működéséhez szükséges áram az USB kábelen keresztül érkezik.

Az eSATA/USB kombinált SSD meghajtó Windows, Mac OS és Linux rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Mérete 80 x 23 x 9 milliméter, tömege pedig 19 gramm. Két év garancia jár a 49.100 forintos indulóárú termékhez.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd