Connect with us

technokrata

Visszahívják a túlhevülő laptopokat

Laptop

Visszahívják a túlhevülő laptopokat

Kivételesen nem az akkumulátor a ludas: kábelezés okoz problémát az Acer notebookjainál.

Önkéntes akcióba kezdett a távol-keleti vállalat, amikor kiderült, hogy bizonyos hordozható számítógépei túlmelegedésre hajlamosak. Öt modellt érint az eset, közölte az Acer; ezekben a masinákban a házon belüli kábelezés hibájából nem várt mértékben megemelkedhet a hőmérséklet.

„Az érintett példányok mikrofonkábele túlmelegedhet, amikor ismétlődően extrém nyomás alá kerül a bal tenyértámasz. Ennek eredményeként a laptop háza eldeformálódhat, a rendszer pedig hibás működést produkálhat.” – olvasható a vállalat közleményében – „Az Acer termék-visszahívási programot indított, hogy lecserélje a mikrofonkábelt az érintett egységekben, ezzel megszüntesse a túlhevülés kockázatát.”

Az ebben az évben, még szeptember 15-e előtt gyártott modellekről van szó, konkrétan az Acer Aspire AS3410, AS3810T, AS3810TG, AS3810TZ és AS3810TZG tulajdonosoknak érdemes ellátogatni a cég weboldalára. Itt a felhasználó beazonosíthatja eszköze sorozat- és azonosítószáma alapján, hogy érintett-e az esetben, és ha igen, akkor mik a további teendői.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom