Connect with us

technokrata

20 lap percenként – gyors szkenner a Canontól

Laptop

20 lap percenként – gyors szkenner a Canontól

Egymás után, automatikusan akár 50 lap is beolvasható.

A Canon bemutatta a három különböző beolvasási beállítással rendelkező, kisméretű Canon imageFORMULA DR-2020U univerzális személyi lapolvasóját. Az általános, valamint otthoni és kisméretű irodai környezetbe tervezett lapolvasó automatikus dokumentumadagolójának használatával egymás után, automatikusan akár 50 lap is beolvasható, a síkágyas lapolvasón pedig kézzel digitalizálhatók kényes iratok vagy könyvek. A felhasználóknak továbbá lehetőségük van akár 15 névjegykártyát elhelyezni a külön erre a célra kialakított névjegykártya-adagolóban. A készülék mellé csomagolt BizCard szoftver képes az adatokat egy egyszerűen kezelhető, kereshető digitális adatbázisba – például egy e-mail kapcsolatokat tartalmazó mappába – konvertálni a gyors visszakereshetőség és a könnyebb adatkezelés érdekében.

„A nagysebességű dokumentumolvasók európai piacán a következő néhány évben kétszámjegyű növekedés várható, amint a vállalatok felismerik a hatékony dokumentumkezelés gazdasági előnyeit.” – mondta Pataki Tamás, a Canon Hungária Kft. dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős üzletágvezetője.

A DR-2020U gyors, 20 lap/perc – kétoldalas módban 40 kép/perc – sebességű, színes lapolvasásra képes. A készülékkel dokumentumkötegek is gyorsan beolvashatók és megoszthatók. Kezelőfelülete illusztrált gombokat tartalmaz olyan funkciók számára, mint a közvetlen beolvasás e-mailbe, beolvasás mappába és beolvasás nyomtatóra. CaptureOnTouch szoftverének segítségével a korábbi bonyolult lapolvasási feladatok egyetlen gombnyomással elvégezhetők. Az időhatékonyság mellett így egyszerűbbé válik a beolvasási folyamat, és csökken a hibák lehetősége. A PaperPort szoftver legújabb verziójával pedig a Canon lapolvasóról közvetlenül a SharePoint szoftverbe vagy más alkalmazásba küldhetők képfájlok. A DR-2020U készülékhez biztosított egyéb programok közé tartozik továbbá a Canon CapturePerfect 3.0, a Presto!, a BizCard, a Nuance OmniPage, és az Adobe Acrobat Standard kiadása.

A DR-2020U várhatóan 2009 októberétől lesz elérhető Európa-szerte.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd