Connect with us

technokrata

20 lap percenként – gyors szkenner a Canontól

Laptop

20 lap percenként – gyors szkenner a Canontól

Egymás után, automatikusan akár 50 lap is beolvasható.

A Canon bemutatta a három különböző beolvasási beállítással rendelkező, kisméretű Canon imageFORMULA DR-2020U univerzális személyi lapolvasóját. Az általános, valamint otthoni és kisméretű irodai környezetbe tervezett lapolvasó automatikus dokumentumadagolójának használatával egymás után, automatikusan akár 50 lap is beolvasható, a síkágyas lapolvasón pedig kézzel digitalizálhatók kényes iratok vagy könyvek. A felhasználóknak továbbá lehetőségük van akár 15 névjegykártyát elhelyezni a külön erre a célra kialakított névjegykártya-adagolóban. A készülék mellé csomagolt BizCard szoftver képes az adatokat egy egyszerűen kezelhető, kereshető digitális adatbázisba – például egy e-mail kapcsolatokat tartalmazó mappába – konvertálni a gyors visszakereshetőség és a könnyebb adatkezelés érdekében.

„A nagysebességű dokumentumolvasók európai piacán a következő néhány évben kétszámjegyű növekedés várható, amint a vállalatok felismerik a hatékony dokumentumkezelés gazdasági előnyeit.” – mondta Pataki Tamás, a Canon Hungária Kft. dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős üzletágvezetője.

A DR-2020U gyors, 20 lap/perc – kétoldalas módban 40 kép/perc – sebességű, színes lapolvasásra képes. A készülékkel dokumentumkötegek is gyorsan beolvashatók és megoszthatók. Kezelőfelülete illusztrált gombokat tartalmaz olyan funkciók számára, mint a közvetlen beolvasás e-mailbe, beolvasás mappába és beolvasás nyomtatóra. CaptureOnTouch szoftverének segítségével a korábbi bonyolult lapolvasási feladatok egyetlen gombnyomással elvégezhetők. Az időhatékonyság mellett így egyszerűbbé válik a beolvasási folyamat, és csökken a hibák lehetősége. A PaperPort szoftver legújabb verziójával pedig a Canon lapolvasóról közvetlenül a SharePoint szoftverbe vagy más alkalmazásba küldhetők képfájlok. A DR-2020U készülékhez biztosított egyéb programok közé tartozik továbbá a Canon CapturePerfect 3.0, a Presto!, a BizCard, a Nuance OmniPage, és az Adobe Acrobat Standard kiadása.

A DR-2020U várhatóan 2009 októberétől lesz elérhető Európa-szerte.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom