Connect with us

technokrata

Érintőképernyő – tollal vagy ujjal?

Laptop

Érintőképernyő – tollal vagy ujjal?

Más a felhasználói élmény – hacsak nem igazodik az eszköz a felhasználóhoz. A Fujitsu tábla PC-je képes erre.

A Fujitsu bejelentette, hogy az aktív digitalizálós változat mellett ezentúl kettős digitalizálós verzióban is kínálja Lifebook T5010 táblagépét. Az aktív digitalizálós tábla PC-t nagy pontosságú és nyomásérzékenységű többfunkciós tolla radír funkciót és tollba épített bal és jobb egérgombot is tartalmaz. Az eszközhöz mától választható kettős digitalizáló a Fujitsu új fejlesztésű TouchScreen érintőfunkciójával ötvözi az aktív digitalizáló képességeit.

Lifebook T5010

A kettős digitalizálóval ellátott Lifebook T5010 adatbeviteli jellemzője észlelési távolságon belül automatikusan felismeri, hogy a felhasználó aktív tollát vagy ujját helyezte a kijelző elé, és ennek megfelelően állítja be, hogy a kijelző aktív digitalizáló felületként vagy érintőképernyőként működjön. A kettős digitalizálót támogató Windows 7 Touch technológia két érintési pontot is képes egyidejűleg felismerni.

A Fujitsu nemrég mutatta be többféle érintőfunkciót támogató, kettős digitalizálóval ellátott Lifebook T4310 és Lifebook T4410 táblagépeit. Ezek a modellek október végétől kaphatók az új Windows 7 operációs rendszerrel.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom