Connect with us

technokrata

APC-Microsoft együttműködés

Laptop

APC-Microsoft együttműködés

Az áttekinthető, könnyen irányítható adatközpontokért.

Az APC by Schneider Electric csatlakozott a Microsoft System Center Alliance programhoz. Az APC InfraStruXure Central és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 integrációja révén továbbfejleszthetőek a fizikai infrastruktúra felügyeleti és menedzsment megoldásai, valamint magasabb szintű támogatás biztosítható.

Az APC Management Pack for System Center Operations Manager 2007 integrált rendszer- és szolgáltatásfelügyeletet tesz lehetővé a különböző gyártók termékeiből összeállított környezetekben. Az APC adatközpont-felügyeleti programcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 integrációja révén az adatközpontok vezetői megtekinthetik és felügyelhetik a fizikai infrastruktúra állapotát, beleértve az áramellátást, a hűtést, a rendelkezésre álló fizikai helyet és biztonságot, valamint átfogó képet kaphatnak az adatközpontban található szerverek, alkalmazások és kliensek állapotáról.

„A Microsoft System Center Manager 2007 és az APC Management Pack integrációjával ügyfeleink jobban átláthatják és felügyelhetik azt a fizikai infrastruktúrát, ami az üzleti szempontból kulcsfontosságú alkalmazásokat szolgálja ki.” – mondta JD Marymee, a Microsoft felügyeleti és szolgáltatási részlegének stratégiai partnerkapcsolatokért felelős igazgatója.

MSC
A Microsoft System Center olyan felügyeleti termékek és megoldások szoftvercsomagja, amelyek segítenek az ügyfeleknek az adatközpontokat, kliens-számítógépeket és eszközöket magukba foglaló fizikai és virtuális informatikai környezetek felügyeletében. A System Center Alliance program célja egy olyan internetes közösség kialakítása, ahol a partnerek könnyebben együttműködhetnek a System Center megoldásainak fejlesztése során. A szövetség másik célja olyan közeg kiépítése, ahol elérhetők az ilyen megoldásokkal kapcsolatos, ügyfeleknek és értékesítési partnereknek szóló információk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle