Connect with us

technokrata

Megállj a noteszgép tolvajoknak!

Laptop

Megállj a noteszgép tolvajoknak!

Fejlett lopásvédelmi technológia a Fujitsu-tól.

A Fujitsu bejelentette, hogy fejlett lopásvédelmi (Advanced Theft Protection, ATP) technológiával egészíti ki biztonsági portfólióját. Az új megoldással a jogos tulajdonos távolról lezárhatja ellopott vagy elveszett eszközét, vagy idővezérelt indítóimpulzust állíthat be a rendszer lezárására. A zárfunkcióval deaktivált noteszgépet nem lehet újraindítani, és az eszköz teljesen használhatatlanná válik a jogosulatlan felhasználó számára.

A noteszgép hardverébe integrált, titkosított architektúrára épülő új technológia manipuláció-biztos. Az ATP technológiával éppoly egyszerű az ellopott vagy elveszett noteszgépek védelme, mint a bankkártyák telefonon keresztüli letiltása. Az Intel vPro technológiára épülő Lifebook T5010, Lifebook E8420, valamint a nemrégiben bejelentett Lifebook T4310 és T4410 modelleknél támogatott távlezárási jellemző az ATP integrált része. Ez a megoldás már akkor rendelkezésre áll, amikor a felhasználó megvásárolja noteszgépét a Fujitsutól vagy partnerétől.

Az Absolute Software „Computrace Data Protection” és „Computrace One” megoldásainak segítségével a felhasználó távolról törölheti az ellopott noteszgép adatait. A technológia az elveszett eszközök felkutatását és visszaszerzését is segíti. A Fujitsu jelenleg kapható valamennyi Lifebookja támogatja ezeket a funkciókat.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle