Connect with us

Kingston: 2133 MHz-es DDR3 kétcsatornás HyperX memória Intel Core i5 platformhoz

Laptop

Kingston: 2133 MHz-es DDR3 kétcsatornás HyperX memória Intel Core i5 platformhoz

A Kingston Technology elsőként forgalmaz 2133 MHz-es DDR3 kétcsatornás HyperX memóriát az Intel Core i5 platformhoz.

A Kingston Technology forgalomba hozta a nagy teljesítményű, 1,65 V feszültséggel működő Kingston HyperX memóriakészletet, amely támogatja az Intel új, LGA1156 Core i5 és Core i7 rendszereit. A vállalat azoknak a számítógép-rajongóknak és megszállott játékosoknak tervezte az XMP-kompatibilis Kingston HyperX 4 GB méretű, 2133 MHz-es, kétcsatornás CL8 készletet, akik az Intel Core i5 platformon szeretnének még nagyobb teljesítményt elérni.

„Az Intel a Kingstonnal szorosan együttműködve tesztelte a HyperX memória működését a Core i5 platformon és P55 lapkakészleten” – mondta Geof Findley, az Intel memóriarendszerekért felelős vezetője. „Nagyszerű eredményeket értünk el az összes Kingston memória tesztelésekor, különös tekintettel a nagy teljesítményű, kétcsatornás készletekre. A Nehalem architektúrára épülő Core i5 és a Kingston HyperX memóriái felülmúlhatatlan teljesítményt eredményeznek” – tette hozzá Geof Findley.

A Kingston az XPM-kompatibilis Kingston HyperX memóriák különböző órajeleken működő verzióit hozta forgalomba, aminek köszönhetően az eltérő teljesítményszinteket igénylő felhasználók is megtalálhatják a számukra legideálisabbat, így a Core i5 platform minden előnye kihasználható. Az 1,65 V feszültséggel működő Kingston HyperX memóriakészletet 4 GB-os méretben, 1333, 1600, 2000 és 2133 MHz-es frekvencián működő változatokban forgalmazzák. Szeptember végétől elérhetők a Kingston 8 GB-os 1333 és 1600 MHz frekvencián működő készletei is, amelyek a 64 bites operációs rendszerek legjobb kihasználását teszik majd lehetővé.

„Partnereinkkel – többek között az Intellel, az Asus-szal, a Gigabyte-tal és az MSI-vel – együttműködve olyan memóriakészleteket fejlesztettünk ki, amelyek kiváló teljesítményt mutatnak a most kiadott alaplapok legjobbjain” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. „Míg a 2133 MHz-es modulokat a számítógép-rajongóknak és a teljesítmény megszállottjainak terveztük, az új 1600 MHz frekvencián működő termék tökéletes választás az olyan naprakész felhasználók számára, akik gépüket P55 lapkakészletre épülő alaplapokkal és 1156-tűs processzorral kívánják felszerelni” – folytatta Kaszál Norbert.

A P55-alapú Asus és Gigabyte alaplapokon működő HyperX 2133 MHz-es CL8 készletet bemutató videók:Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom