Connect with us

technokrata

Új árnyalatokban pompáznak a hordozható merevlemezek

Laptop

Új árnyalatokban pompáznak a hordozható merevlemezek

Elénk színekben a tárház.

Öt új színnel bővült a Verbatim hordozható merevlemezeinek palettája: a „Napsárga”, „Eukaliptusz zöld”, „Hot Pink”, „Karibi kék” és „Lávanarancs” fantázianevekre hallgató mutatós darabok a stílusos megjelenést fontosnak tartó számítógép-használók igényeit elégítik ki. A zsebrevágható mobil-merevlemezek 500 GB adat tárolására képesek.

„Ma nagyon divatosak a színes számítástechnikai eszközök. Akár új, színes laptopunkhoz keresünk színben illő külső merevlemezt, akár csak divatos hordozható winchesterre vágyunk, a Verbatim új színpalettája minden számítógépes munkakörnyezetet stílusossá varázsol” – mondta Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA külső merevlemez üzletágának üzletfejlesztési menedzsere.

A mindössze 161 grammot nyomó ultravékony 2,5″ merevlemezek akár a tenyérben is kényelmesen elférnek, nem beszélve egy férfi zakó szivarzsebéről vagy egy mindig szűkös női táska rejtekéről.

A percenként 5400-as fordulaton pörgő merevlemezek akár 480Mbit/s sebességű adatátvitelre is képesek az USB csatlakozón keresztül, ami egyben az energiaellátást is szolgálja, így külső áramforrásra sincs szükség. Az eszközhöz a „Nero BackItUp 4 Essentials” szoftvert is mellékelik, így segítségével a HDD felhasználója egyszerűen mentheti fontos adatait számítógépéről akár nap mint nap, így minimálisra csökkenthető a dokumentumok, képek, zenék elvesztésének esélye.

Az új színekben pompázó külső merevlemezeket már 31.560 Ft-tól hazavihetjük.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle