Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon a Mac OS X Snow Leopard

Laptop

Magyarországon a Mac OS X Snow Leopard

Több száz finomítást, új alaptechnológiát, és beépített Microsoft Exchange támogatást tartalmaz.

A Mac OS X Snow Leopard Server legújabb változata is kapható már hazánkban. Olyan új funkciókat tartalmaz, mint a podcastok automatikus létrehozását és közzétételét lehetővé tevő Podcast Producer 2, valamint a Mobile Access Server, mely biztonságos hozzáférést biztosít az iPhone és a Mac tűzfallal védett hálózati szolgáltatásaihoz. A Snow Leopard Server javasolt végfelhasználói ára 157.250 forint.

A Mac OS X 10.6 Snow Leopard verzió a Mac OS X 10.5 Leopard operációs rendszer frissítéseként érhető el. A Snow Leopard egy-felhasználós licencként 8.299 forintért vásárolható meg, de családi, ún. Snow Leopard Family Pack csomagként is kapható 15.500 forint javasolt végfelhasználói áron. Utóbbi egy háztartáson belüli öt felhasználó számára biztosít hozzáférést. Az Intel-alapú Tiger felhasználók számára a Mac dobozos csomag tartalmazza a Mac OS X Snow Leopard, iLife ´09 és iWork ’09 programokat.

A Mac OS X Snow Leopard Up-To-Date frissítő csomag minden olyan vásárló számára hozzáférhető, aki megfelelő új Mac rendszert vásárol az Apple vagy az Apple által felhatalmazott viszonteladók boltjaiban 2009. június 8. és 2009. december 26. között. A felhasználóknak a vásárlástól számított 90 napon belül vagy 2009. december 26-ig (attól függően, hogy melyik következik be előbb), kell igényelniük a frissítést.

A Snow Leopard bármely Intel processzorral szerelt, minimálisan 1GB RAM-mal rendelkező Mac gépen fut.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés