Connect with us

technokrata

Új Smart-UPS-ek az APC-től

Laptop

Új Smart-UPS-ek az APC-től

Kettős konverziós online szünetmentes tápegységek.

Az APC by Schneider Electric bemutatta a Smart-UPS RT család ipari környezetekhez tervezett áramellátás-védelmi termékeit, a 3 kVA (SURT3000XLI-ET), 5 kVA (SURTD5000XLI-ET) és 6 kVa (SURT6000XLI-ET) kapacitású modelleket. A kettős konverziós online szünetmentes tápegységek tovább bővítik a vállalat Smart-UPS On-Line termékcsaládját, és olyan kulcsfontosságú funkciókat biztosítanak az elektrotechnikai környezetekben, mint például a beépített ki- és bemeneti megszakítók. A hatékony feszültség- és frekvenciaszabályozás, valamint a feszültségingadozás-mentes átterhelés az akkumulátorokra, illetve a visszakapcsolás az áramellátási problémákat rosszul tűrő motorok és lineáris tápegységek támogatására teszik ideálissá a Smart-UPS RT egységeket.

A kettős konverziós online topológia megszakítás nélküli tápellátást nyújt. A működés közben cserélhető akkumulátoroknak köszönhetően az áramellátás megszakítás-mentesen biztosítható. Beépített manuális és automatikus bypass gondoskodik az áramellátásról a szünetmentes tápegység meghibásodása esetén is. Az egységhez akár 10 akkumulátor csomag is csatlakoztatható, így jelentős mértékben megnövelhető az áthidalási idő.

A soros port és a termékhez tartozó kábel segítségével egy számítógépről elvégezhető a helyi konfigurálás és a diagnosztika. A beépített SmartSlot bővítőhelyre számos APC felügyeleti kártya helyezhető el, például I/O relékártya, épületfelügyeleti rendszerhez kapcsolódó és hálózatfelügyeleti kártyák.

Az egységek torony jellegű kialakításának és a rackbe szereléshez szükséges opcionális készletnek köszönhetően a készülékek bárhol elhelyezhetők. A kimeneti feszültség és a frekvenciakövetés érzékenysége az eltérő áramellátási környezetek igényei szerint állítható. Mind a kimeneti, mind a bemeneti csatlakozók rugalmasan kezelhetők és beépített megszakítóval rendelkeznek, így könnyű azokat telepíteni.

EPO csatlakozó teszi lehetővé a berendezés vészleállítását, akár távoli pontról is; a vezérlő- és állapotjelző panel pedig számos alapvető információt szolgáltat. Oszlopdiagramot formázó LED-ek mutatják az akkumulátor töltöttségét és a terhelést százalékban, az állapotjelző LED-ek pedig a szünetmentes tápegység állapotát, az általános hibákat, illetve az akkumulátorcsere szükségességét.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp