Connect with us

Hirdetés

technokrata

Túl sok az USB-s vevőegység? Használjon csak egyet!

Laptop

Túl sok az USB-s vevőegység? Használjon csak egyet!

A vezetékeket már sikerült kiiktatni, de most meg az USB hubok néznek ki úgy, mint egy sündisznó. A Logitech-nek van megoldása a problémára.

A vezetékes egerek és billentyűzetek problémáját már bárki maga mögött tudhatja – a piacot néhány éve elárasztották a wireless adóval felszerelt perifériák. Nem várt problémával találta magát szembe azonban az, aki lelkesen dugdosta az USB portokba a készülékek vevőegységeit: egyszer csak elfogyott a szabad csatlakozó. Mindamellett egy USB hub már úgy néz ki, mint egy modernkori sündisznó: minden portjából néhány centis „tüskék” állnak ki.

Ezt a problémát szüntetheti meg (vagy legalább mérsékelheti) a Logitech Unifying Receiver. A készülék apró mérete miatt nem kell bajlódni az állandó kihúzogatásával, ráadásul egy vevőhöz akár hat kompatibilis Logitech egeret vagy billentyűzetet is párosíthatunk. A Nano vevőegység Plug-and-Forget designján alapuló vevőegség olyan apró méretű (8 mm-rel lóg ki a számítógép szélétől), hogy bennhagyhatjuk a laptopban, amikor azt össze kell csomagolnunk. A Unifying Receiver telepítése egyszerű: másodpercek alatt felismeri a vevőegység a csatlakoztatni kívánt egeret vagy billentyűzetet. Ha több eszközt kívánunk csatlakoztatni, a Unifying szoftvere lépésről lépésre ismerteti, hogy mit kell tennünk.

További négy új termékkel gazdagodik a gyártó termékpalettája: a Logitech Keyboard K350-nel, a Logitech Keyboard K340-nel, a Logitech Marathon Mouse M705-tel és a Logitech Wireless Mouse M505-tel. Mindkét billentyűzet a Logitech Advanced 2,4 GHz-es vezeték nélküli szabványt használja, ami a vezetékes technológia megbízhatóságát és a vezeték nélküli eszközök kényelmet ötvözi. A gyors, illetve gyakorlatilag késleltetés- és kiesésmentes kapcsolat biztonságáért a 128-bites AES titkosítás felel.

Logitech Keyboard K350

A Logitech Keyboard K350 59 eurós, a Logitech Keyboard K340 39 eurós, a Logitech Marathon Mouse M705 59 eurós és a Logitech Wireless Mouse M505 39 eurós ajánlott fogyasztói áron kerülnek az európai és amerikai piacra, várhatóan augusztustól.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés