Connect with us

technokrata

Windows 7 augusztus elején

Laptop

Windows 7 augusztus elején

Lesz családi csomag is.

Új információk érkeztek a Microsoft megjelenés előtt álló operációs rendszeréről. A Windows Vista utódjának szánt Windows 7 a napokban eléri az RTM fázist, vagyis gyakorlatilag készen áll a sokszorosításra. Amennyiben valaki legálisan akar hozzájutni, és nem a különböző ellopott, kalózkiadásokkal próbálkozik, annak még várnia kell kicsit.

De nem sokat: a hivatalos Windows blog szerint az OEM-ek az RTM fázisba érést követően két napon belül megkapják a szoftvert, a TechNet felhasználók pedig nem sokkal ezután juthatnak hozzá, ingyenesen. A független szoftver- és hardverfejlesztők a Microsoft Connect / MSDN csatornákon keresztül tölthetik le, augusztus 6-tól kezdve. Igaz, csak az angol nyelvű változat lesz így hozzáférhető. A Microsoft Partner Programjának Gold és Certified tagjai tíz nappal később tehetik meg ugyanezt, míg az Action Pack előfizetői augusztus 23-án kezdhetik meg a letöltést (továbbra is csak az angol változatét, a különböző nyelvi kiadásokra októberig várni kell).

És ha már szóba került a Windows 7, egy másik hír az OS háza tájáról: a Microsoft hivatalosan is elismerte, hogy lesz úgynevezett „family pack”, vagyis családi csomagolás az új szoftverből. Redmond közlése értelmében kínálni fognak olyan dobozt, aminek megvételével a felhasználó három – otthoni – számítógépre való telepítésre jogosult legálisan. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy így mennyit kell kifizetni a három, Home Premium változatért, de minden bizonnyal kevesebbet, mint ugyanennyi különálló példányért.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle