Connect with us

technokrata

Command & Conquer 4

Laptop

Command & Conquer 4

Lezárul a Tiberium-sorozat.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy közel 15 év és 30 millió eladott példány után a Command & Conquer 4 játékkal 2010-ben pontot tesz a Tiberium-sorozat végére. „A Command & Conquer 4 játék megadja az összes választ, amelyre a rajongók oly régóta várnak” – nyilatkozta Mike Glosecki, a Command & Conquer 4 vezeto producere az EA Los Angelesnél – „A küldetésalapú többszemélyes játékmódnak, a folyamatos karakterfejlodésnek és a kompakt mobilbázisnak köszönhetoen a rajongóknak minden eddiginél teljesebb Command & Conquer élményben lesz része.”

A CC4 cselekménye a CC3: Tiberium Wars eseményei után zajlik. 2062-ben vagyunk, az emberiség a kipusztulás szélén áll. Hat év múlva a rejtélyes kristály, a tiberium a bolygó egészét megfertozi s lakhatatlanná teszi. A szembenálló felek – a Global Defense Initiative (GDI) és a Nod Testvérisége – immár ugyanazért a célért küzdenek: meg kell akadályozniuk, hogy a tiberium elpusztítsa az emberiséget. Ami eddig lehetetlennek tunt, most valóra válik: A Nod rejtélyes vezetoje, Kane elindul a GDI fohadiszállására. Vajon mit tervez Kane ellenfele bázisának szívében? A Command & Conquer 4 epikus végkifejlettel zárja le a Tiberium univerzum cselekményét; a rajongók megismerhetik a Föld, a Nod, a tiberium és a GDI sorsát, és ami a legfontosabb, Kane nagyszabású terve mögött rejtozo motivációt.

A GDI és a Nod heves harcát bemutató, egyedül és kooperatív módban is játszható két történetmód mellett a CC4 vadonatúj 5 az 5 elleni, küldetésalapú többszemélyes játékmódot is tartalmaz majd, amely csapatmunkára és együttmuködésre buzdít.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle