Connect with us

Pár nap, és „kész” a Windows 7!

Laptop

Pár nap, és „kész” a Windows 7!

A hivatalos dátum július 13-a.

Azt már korábban is megtudhattuk, mikor kerülnek a boltokba az operációs rendszer első példányai: október 22-én. Ez ugyanakkor nem jelenti azt, hogy előtte egy nappal még dolgoznának a Windows 7 végleges változatán; eddigre a Microsoft már régen lezárta a kódot, a mesterlemezeket pedig átadta az optikai lemezek sokszorosítását végző üzemeknek (Európában ez Írországban található). Sőt, mi több, a megjelenés napjára az OS már nemcsak a sokszorosítás és a dobozolás fázisán esik át, hanem a szállításén is: Romániában ugyanakkor lehet először megvásárolni a szoftvert, mint mondjuk Spanyolországban.

Ebből is látszik, hogy már jóval előtte véglegesíteni kell a kódot, amit Redmond aztán kiad a kezei közül. Ez a véglegesítés pedig alig egy hét kérdése: a Microsoft hivatalosan elismerte, hogy július 13-án lesz kész az RTM változat. A dátum nem ad hoc módon született: ekkor kerül megrendezésre a cég Worldwide Partner Conference rendezvénye New Orleans-ban.

Az előttünk álló pár napban a cégnél még folyik az apróbb hibák kijavítása, az operációs rendszer tesztelése – az ezekből származó adatokat még felhasználhatják a dobozos verzió elkészítéséhez. Utána viszont már minden változtatás maximum Internetről letölthető update formájában érkezik majd a W7-hez; a nagyobb frissítéseket pedig az első javítócsomagba zsúfolják majd bele.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom