Connect with us

Hirdetés

technokrata

24 terabyte-nyi adat egy helyen

Laptop

24 terabyte-nyi adat egy helyen

12 merevlemezzel szerelt NAS a Netgeartől.

A 2U házba épített, 12 merevlemez fogadására képes, akár 24 terabyte-ig bővíthető ReadyNAS 3200 elsősorban kis- és középvállalatok igényeinek kiszolgálása végett jött létre. Redundáns tápáramellátás jellemzi, illetve a két, gigabites Ethernet port került rá. Az online szerverkonszolidációhoz vagy biztonsági mentéshez is használható eszköz segítséget nyújthat a szervervirtualizáció, a fájlmegosztás és a merevlemez-alapú biztonsági mentés terén.

Az integrált iSCSI SAN tárkapacitással bíró készülék összesen 250 felhasználó igényeit képes kielégíteni. Az automatikus biztonsági mentést biztosító folyamatos adatvédelmi szoftver (CDP) mellett az adatokhoz való távoli hozzáférésért a ReadyNAS Remote áthúzásos állománykezelés felel. A beépített ReadyNAS Vault segítségével pedig opcionális, bárhonnan elérhető biztonsági mentési és vészhelyzeti helyreállítási szolgáltatásra is lehetőség van, 0,25 USD/GB összegű havidíj ellenében. Az eszköz operációs rendszere – a ReadyNAS RAIDiator – támogatja a Mac file-ok korlátozás nélküli használatát lehetővé tevő Apple Filing Protocolt (AFP), valamint a Mac OS X Leopard Time Machine szoftverét is.

A ReadyNAS 3200 6, 12 vagy 24 TB-os tárkapacitású kivitelben kapható július közepétől, az USA-ban a becslések szerint 4999 dollártól induló kiskereskedelmi áron. Az előre fizetett és éves kapacitáscsomagok esetében jár hozzá a ReadyNAS Vault 30 napos próbaverziója is. A ReadyNAS rendszerekhez a hét minden napján, napi 24 órában nyújt a vállalat teljeskörű műszaki támogatást és ötéves garanciát.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés