Connect with us

Új mini noteszgép a Fujitsu-tól

Laptop

Új mini noteszgép a Fujitsu-tól

A Fujitsu M2010 immár nálunk is elérhető.

Amint arról áprilisban írtunk, a Fujitsu Siemens Computers átalakul, jogutódként pedig a Fujitsu vállalat felel a korábbi termékek továbbviteléért. Ennek megfelelően „nevet váltanak” a hordozható számítógépek is. Ennek egyik első példája az új Fujitsu M2010 mini noteszgép, amely a napokban régiónkban is elérhetővé vált.

Az Intel Atom N280 processzor-alapú masina hagyományos számítógépes munkahelyként és teljesértékű mobil gépként egyaránt használható. Az igényektől függően a Fujitsu M2010 lehet akár funkciógazdag út közbeni gép vagy könnyű, vékony és stílusos kommunikációs eszköz, alap funkciókkal. Az új mini noteszgép a piacon lévő Amilo Mini-t váltja fel és a Fujitsu belépőszintű noteszgép-portfoliójának is része lesz.

Három különböző színben elérhető: metálpiros, elegáns lakkfekete és ragyogó gyöngyházfehér színekben. Érdekesség, hogy a kis gép fedelének fényes felületét a vállalat mérnökei nem hagyományos festéssel érték el, hanem olyan eljárással, amelynek során magát a fedél anyagát tették csillogóvá – így a Fujitsu M2010 egyedi és elegáns megjelenésű lesz, akárcsak egy magasabb kategóriás modell.

A laptopnak tartósság és élettartam tekintetében ugyanazokon a minőségvizsgáló teszteken kell megfelelnie, mint egy csúcskategóriás Fujitsu Lifebook gépnek. Ide tartozik az általános nyomáspróba, amelynek során 200 kg-os nyomást fejtenek ki a fedél egészére, valamint a pontszerű nyomáspróba, ahol a fedél különböző pontjait véletlenszerűen 35 kg-os nyomással terhelik. A tartósság mellett hosszú akkumulátor-kapacitással rendelkezik, mely akár az 5 órát is elérheti.

Az Amilo Mini esetében még nem alkalmazott LED-es háttérvilágítás a Fujitsu M2010 számára elődénél ragyogóbb színeket, magasabb fényerőt és nagyobb energiahatékonyságot jelent. A korábbi 8,9 colos kijelző helyett immár 10,1 colos LCD-vel rendelkezik; és helyet kapott benne integrált webkamera és mikrofon, valamint hangszóró is. A kis gép fizikai paraméterei: tömege 1,2 kg, méretei: 258x189x32-37 mm.

A Fujitsu M2010 hazánkban 2009. augusztus közepétől lesz elérhető, várhatóan 119.990 Ft ajánlott bruttó végfelhasználói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő