Connect with us

technokrata

Az Ön gépe tudja futtatni a Windows 7-et?

Laptop

Az Ön gépe tudja futtatni a Windows 7-et?

Pár kattintással kiderül, alkalmas-e PC-nk a következő microsoftos operációs rendszer telepítésére.

A nemrég tett hivatalos bejelentés szerint október 22-én indul hódító útjára a Windows 7, mely operációs rendszer Windows Vista alapokra hivatott meghódítani a Windows-hívő felhasználók százmillióit. Korábbi ígéretek szerint ehhez hardverfronton nincsen szükség különösebb fejlesztésre annak, aki már feltelepítette a Windows Vistát számítógépére. Redmond ugyanis azt állította, hogy az a PC, amelyik megbirkózik jelenlegi legfrissebb, asztali operációs rendszerével, az a W7-nek is elegendő lesz.

Ha valaki nem tudja eldönteni, hogy vajon az ő számítógépe megfelel-e a Windows 7 igényeinek, akkor néhány kattintással birtokába juthat ennek az információnak. A Microsoft fejlesztette, 6,3 MB-os méretű Windows 7 Upgrade Advisor Beta alkalmazás Windows XP SP2 vagy Vista operációs rendszerekre való telepítésével képet kaphatunk arról, hogy kell-e újabb hardvereszközbe beruházni, ha W7-et szeretnénk installálni.

Elindítását követően egy-két percen belül megkapjuk az eredményt. A vizsgálat kiterjed a rendelkezésre álló tárkapacitásra, a memória mennyiségére, a videokártya képességeire és a processzorra is. Amennyiben a számítógépnek szüksége van egy kis extra teljesítményre, akkor javaslatot is kapunk arra vonatkozólag, mit érdemes bővíteni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp