Connect with us

Eltörölték a Windows 7 alkalmazáskorlátját

Laptop

Eltörölték a Windows 7 alkalmazáskorlátját

Csak három alkalmazás futhat a Windows 7-en egyszerre – a Microsoft így (is) korlátozta következő operációs rendszerének legolcsóbb példányát. Mostanáig, mert Redmond végül engedett a felhasználói nyomásnak.

Amikor februárban ismertettük a Windows 7 különböző változatait (bővebben itt), még arról szóltak a hírek, hogy a belépőszintű, költségérzékeny felhasználásra tervezett Starter Edition egyszerre nem futtathat három alkalmazásnál többet. Ezt a kötöttséget aztán sok leendő felhasználó kritizálta; a Microsoft pedig meghallgatta ezeket az észrevételeket. A lehetőségek mérlegelése után nemrég hivatalos bejelentést tett Redmond Windows blogján, miszerint megszüntette a W7 Starter Edition ezen korlátját.

„Gazdagabb hordozható számítógépes élményt kérő partnereink és ügyfeleink beszámolóira alapozva úgy döntöttünk, hogy változásokat eszközölünk a korábbi Starter Editionökhöz képest.” – olvasható a Microsoft oldalán – „Lehetővé tesszük a Windows 7 Starter felhasználók számára, hogy annyi alkalmazást futtassanak párhuzamosan, amennyit csak szeretnének, ahelyett, hogy a korábban bejelentett három alkalmazásos limithez kötnénk őket.”

További jó hír, hogy Redmond nem fogja ezt a kiadást a szegényebb régiókban való megjelenésre korlátozni; szerte a világban terjesztésre kerül majd a W7 Starter Edition. Ennek ellenére ne legyenek illúzióink: nyilván nem kapunk közel teljes értékű Windows 7-et a legolcsóbb változat megvásárlása esetén. A felhasználóknak nélkülözniük kell a DVD lejátszás képességét, zenefolyamok (stream music) hallgatását vagy a Windows XP-s szoftverek futtatásának lehetőségét.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom