Connect with us

technokrata

Imation: akár 1 TB-os külső HDD-k

Laptop

Imation: akár 1 TB-os külső HDD-k

Karc- és kopásálló, eltávolítható védőborítás, gombnyomással automatikus biztonsági mentés.

Az Imation Europe bejelentette, hogy piacra dobja az Apollo külső merevlemez-család két új tagját, az Apollo Expertet és az Apollo Pro-t. A maximum 500 GB tárkapacitású Apollo Expert UX merevlemezt a gyártó a laptoppal rendelkező felhasználóknak ajánlja. A 2,5 inches háttértárolót eltávolítható védőborítással látták el, amely megvédi a karcolásoktól és kopástól. A 3,5 inches Apollo Pro UX merevlemezt ezzel szemben asztali számítógépekhez fejlesztették ki, kapacitása pedig elérheti az 1 TB-ot is.

A két merevlemez közös jellemzője, hogy vízszintesen és függőlegesen is használható, a kihajtható rögzítő talpak segítségével. A kijelző ledeken nyomon követhető az adatforgalom és a beépített energiatakarékos mód aktuális állapota.

Apollo Expert

Az Apollo Expert UX és Apollo Pro UX modellek képesek egy gombnyomással az adatok automatikus biztonsági mentésére is, valamint kompatibilisek az olyan speciális alkalmazásokkal, mint az Apple Time Machine. A plug-n-play egyszerű telepítéséve könnyen lehet adatokat le- és feltölteni akár USB 1.1, akár USB 2.0 port segítségével. Mindkét meghajtó az Imation saját vezérlőkártyáját használja.

Apollo Pro

Az Apollo Expert UX javasolt fogyasztói ára kapacitástól függően 99 és 139 euró között változik, az Apollo Pro UX pedig 120 és 195 euró közötti áron szerezhető be.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd