Connect with us

technokrata

Imation: akár 1 TB-os külső HDD-k

Laptop

Imation: akár 1 TB-os külső HDD-k

Karc- és kopásálló, eltávolítható védőborítás, gombnyomással automatikus biztonsági mentés.

Az Imation Europe bejelentette, hogy piacra dobja az Apollo külső merevlemez-család két új tagját, az Apollo Expertet és az Apollo Pro-t. A maximum 500 GB tárkapacitású Apollo Expert UX merevlemezt a gyártó a laptoppal rendelkező felhasználóknak ajánlja. A 2,5 inches háttértárolót eltávolítható védőborítással látták el, amely megvédi a karcolásoktól és kopástól. A 3,5 inches Apollo Pro UX merevlemezt ezzel szemben asztali számítógépekhez fejlesztették ki, kapacitása pedig elérheti az 1 TB-ot is.

A két merevlemez közös jellemzője, hogy vízszintesen és függőlegesen is használható, a kihajtható rögzítő talpak segítségével. A kijelző ledeken nyomon követhető az adatforgalom és a beépített energiatakarékos mód aktuális állapota.

Apollo Expert

Az Apollo Expert UX és Apollo Pro UX modellek képesek egy gombnyomással az adatok automatikus biztonsági mentésére is, valamint kompatibilisek az olyan speciális alkalmazásokkal, mint az Apple Time Machine. A plug-n-play egyszerű telepítéséve könnyen lehet adatokat le- és feltölteni akár USB 1.1, akár USB 2.0 port segítségével. Mindkét meghajtó az Imation saját vezérlőkártyáját használja.

Apollo Pro

Az Apollo Expert UX javasolt fogyasztói ára kapacitástól függően 99 és 139 euró között változik, az Apollo Pro UX pedig 120 és 195 euró közötti áron szerezhető be.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek