Connect with us

technokrata

Laptop

The Sims 3

Elkészült az életszimulátor harmadik része, nemsokára pedig a boltok polcaira is kikerül.

Az Electronic Arts a múlt hét végén jelentette be, hogy megkezdődött a The Sims 3 gyártása, és a játék 2009. június 5-én több mint 60 országában kerül a boltok polcaira. Már országszerte előrendelhető a videojátékot forgalmazó boltokban: Media Markt, Saturn, CD Galaxis, illetve további független kiskereskedelmi boltok. Azok, akik élnek a lehetőséggel, egyedi előrendelési csomagot kapnak ajándékba Sims Plumbob matricákkal, egy ingyenes zeneszám letöltési kódjával, valamint a Ladytron kétoldalú, koncert stílusú plakátjával. A poszter egyik oldalán az együttes fényképe lesz látható, míg a másik oldalon a Sim alteregóik képe.

A különleges, csak az 576Kbyte boltjaiban megvásárolható The Sims 3 gyűjtői változat a játék mellett egy 2 GB méretű The Sims Plumbob USB kulcsot, egy Tippek és Trükkök játékkalauzt, valamint egy letölthető, európai stílusú sportkocsit is tartalmaz, amely máshonnan nem szerezhető meg.

Végül következzen a fejlesztő rövid bemutatója az új játékról: „A The Sims 3 világában minden eddiginél izgalmasabb az élet! Alakítsd ki a legapróbb részletekig Simed külsejét, és ruházd fel különleges személyiséggel legfeljebb öt jellemvonás kiválasztásával! Az új, célorientált játékmenetnek köszönhetően kiválaszthatod, mely rövid és hosszú távú célok megvalósítása érdekében dolgozzanak Simjeid. Te döntheted el, hogy boldogsággal vagy csapásokkal halmozod-e el őket! Elkészítheted és összevághatod saját filmjeidet: rögzítsd Simjeid életének emlékezetes pillanatait, vagy használd a játék médiatárában található videók széles választékát! Ezután csatlakozz a The Sims 3 online közösségéhez, ahol megmutathatod a többieknek az alkotásaidat, ingyenes bónusztartalmakhoz juthatsz hozzá, értesülhetsz a legfrissebb hírekről, és így tovább!”

A játék PEGI 12+ besorolással rendelkezik, PC és Mac platformokra, iPhone és iPod Touch készülékekre, valamint mobiltelefonokra jelenik meg.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő