Connect with us

Hirdetés

technokrata

Laptop

The Sims 3

Elkészült az életszimulátor harmadik része, nemsokára pedig a boltok polcaira is kikerül.

Az Electronic Arts a múlt hét végén jelentette be, hogy megkezdődött a The Sims 3 gyártása, és a játék 2009. június 5-én több mint 60 országában kerül a boltok polcaira. Már országszerte előrendelhető a videojátékot forgalmazó boltokban: Media Markt, Saturn, CD Galaxis, illetve további független kiskereskedelmi boltok. Azok, akik élnek a lehetőséggel, egyedi előrendelési csomagot kapnak ajándékba Sims Plumbob matricákkal, egy ingyenes zeneszám letöltési kódjával, valamint a Ladytron kétoldalú, koncert stílusú plakátjával. A poszter egyik oldalán az együttes fényképe lesz látható, míg a másik oldalon a Sim alteregóik képe.

A különleges, csak az 576Kbyte boltjaiban megvásárolható The Sims 3 gyűjtői változat a játék mellett egy 2 GB méretű The Sims Plumbob USB kulcsot, egy Tippek és Trükkök játékkalauzt, valamint egy letölthető, európai stílusú sportkocsit is tartalmaz, amely máshonnan nem szerezhető meg.

Végül következzen a fejlesztő rövid bemutatója az új játékról: „A The Sims 3 világában minden eddiginél izgalmasabb az élet! Alakítsd ki a legapróbb részletekig Simed külsejét, és ruházd fel különleges személyiséggel legfeljebb öt jellemvonás kiválasztásával! Az új, célorientált játékmenetnek köszönhetően kiválaszthatod, mely rövid és hosszú távú célok megvalósítása érdekében dolgozzanak Simjeid. Te döntheted el, hogy boldogsággal vagy csapásokkal halmozod-e el őket! Elkészítheted és összevághatod saját filmjeidet: rögzítsd Simjeid életének emlékezetes pillanatait, vagy használd a játék médiatárában található videók széles választékát! Ezután csatlakozz a The Sims 3 online közösségéhez, ahol megmutathatod a többieknek az alkotásaidat, ingyenes bónusztartalmakhoz juthatsz hozzá, értesülhetsz a legfrissebb hírekről, és így tovább!”

A játék PEGI 12+ besorolással rendelkezik, PC és Mac platformokra, iPhone és iPod Touch készülékekre, valamint mobiltelefonokra jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés