Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Toshiba netbook, 10 hüvelykes LCD-vel

Laptop

Új Toshiba netbook, 10 hüvelykes LCD-vel

Egyes modellek akár 9 órán keresztül is működhetnek, egyetlen akkumulátortöltéssel.

A Toshiba NB200 egyedi, matt felülettel és 3D mintázattal rendelkezik; a fényes, űrfekete változatot finom, ritmikus ferde vonalak díszítik. Az új, 1,18 kg tömegű, 10,1 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású kijelzővel felszerelt NB200 többféle színben lesz elérhető. A 3 cellás akkumulátor 4 órás használati időt, míg a 6 cellás akkumulátor akár 9 órás üzemidőt biztosít.

Az új NB200 a 3D gyorsulásérzékelő rendszerrel dinamikusan észleli a szabadesést, az ütéseket és a rázkódásokat, amelyek hatására visszahúzza a fejet a merevlemezről, így megvédve az akár 160 GB-os kapacitású meghajtón található adatokat. Beépített vezeték nélküli hálózati kártyával (IEEE 802.11 b/g), valamint egyes modellek integrált mobil szélessávú kapcsolattal rendelkeznek; érdekességük az elhalkulásmentes (diversity) antenna. A mini-notebook része a Bluetooth felület és három USB 2.0-csatlakozó, amelyek közül az egyik Sleep ´n Charge üzemmódot is támogat. Ezen funkció segítségével a mobil eszközök (pl. mobiltelefon, MP3 lejátszó) akkor is tölthetők, ha a készülék ki van kapcsolva, vagy hibernált állapotban van.

A Toshiba NB200 működését egy 1,6 GHz-es N270 vagy egy 1,66 GHz-es N280 Intel Atom processzor és Intel 945GSE grafikus lapkakészlet biztosítja, amely megfelelő teljesítményt nyújt webböngészéshez, az e-mailek küldéséhez és fogadásához és az alapvető alkalmazások – például szövegszerkesztő – futtatásához, valamint a médiafájlok megtekintéséhez. A Toshiba minden új laptopját az RoHS-szabályozásnak (Restriction on Hazardous Substances) megfelelően készíti, így jelentősen csökkenti a környezeti hatást, mivel a termék minimális mennyiségben tartalmaz ólmot, higanyt és egyéb veszélyes anyagokat. Az új Toshiba NB200 megfelel az ENERGY STAR 5.0 előírásainak.

A mobil számítógép 2009 második negyedévétől lesz elérhető Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés