Connect with us

technokrata

Windows 7: hivatalos megjelenési időpont

Laptop

Windows 7: hivatalos megjelenési időpont

Redmond bejelentette, mikor kerül piacra legújabb operációs rendszere.

Eddig tartjuk az egy nap – egy Windows 7 hír tempót (Windows 7: a Microsoft antikalóz lépései); ezúttal az operációs rendszer megjelenésével kapcsolatban szolgálhatunk információval. Ugyan már többször is megírtuk, hogy a karácsonyi bevásárló időszakra ki fogja adni a Microsoft, most Redmond hivatalosan is elismerte a korábban rebesgetett (az Acer által kiszivárogtatott) dátumot. Eszerint 2009. október 23-án lesz a W7 startja; ezt maga Bill Veghte, a vállalat Windows üzletágának vezető alelnöke ismerte el a minap.

A hardvergyártók és a számítógép-összeszerelő vállalatok is erősen remélik, hogy ha előbb nem, akkor a Windows 7 megjelenésével lendületet kapnak a hardvereszközök eladásai. Vélekedésük szerint az átállás miatt sokan be fognak ruházni új hardverbe; bár az új operációs rendszer nem igényel különösebb erőforrás-tuningot: korábbi tesztelések alkalmával kiderült, hogy megelégszik nagyjából ugyanazzal a konfigurációval, ami a Windows Vistához is kell a zökkenőmentes futtatáshoz.

Eközben a Microsoft kitart amellett, hogy a Windows 7 kapcsán a legmesszemenőbbekig előtérbe helyezi a szoftver minőségét. Steven Sinofsky, a vállalat Windows üzletágának vezetője egy blogpostban nemrég úgy nyilatkozott, hogy megérti a felhasználók igényét, és örül, hogy tetszett nekik a béta és az RC1 változat teljesítménye, de akkor sem fogják korábban megjelentetni az OS-t. Az RTM fázisba három hónapon belül lépnek be, tehát már alapvető dolgokat nem fognak változtatni rajta, de azért kisebb finomításoknak még van helye.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd