Connect with us

technokrata

Szoftveres SAN-konfigurációval az automatizálásért

Laptop

Szoftveres SAN-konfigurációval az automatizálásért

A nem megfelelő beállításoknak “köszönhető” a tárolóhálózati leállások fele.

Az EMC Storage Configuration Advisor olyan automatikus felügyeleti szoftver, amely megoldást nyújt a szolgáltatásszintet leginkább befolyásoló események leggyakoribb problémájára: a nem megfelelő tárolóhálózat- (SAN-) konfigurációra. „A tapasztalatok azt mutatják, hogy a SAN-kimaradásoknak több mint a fele a nem megfelelő beállítások következménye, ezek pedig vagy rosszul megtervezett, vagy rosszul kivitelezett változások eredményeképpen keletkeznek.” – mondta Bob Laliberte, az Enterprise Strategy Group elemzője – „A naponta történő áthelyezések, hozzáadások és változtatások miatt a SAN-adminisztrátoroknak komoly küzdelmet jelent a megfelelő szolgáltatásszintek fenntartása.”

A felügyeletet egyszerűsítő és telepítést felgyorsító, agent nélkül működő felderítési funkció használatával a megoldás folyamatosan figyeli a tárolási infrastruktúrát, megelőző jelleggel észleli a sérülékenységi pontokat. Kiterjedt jelentéskészítési lehetőségeket kínál az ügyfeleknek a SAN-konfigurációk, megfelelési hiányosságok és szolgáltatásszintek részletes elemzésével. A Storage Configuration Advisorral kiküszöbölhetők a fáradságos és nem hatékony kézi műveletek, automatizálható a tárolóinfrastruktúra konfigurációellenőrzése mind az ágazati, mind pedig a belsőleg meghatározott követendő eljárások és irányelvek tekintetében.

A Storage Configuration Advisor júniustól lesz kapható, az ára a tárkapacitástól függ majd.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd