Connect with us

technokrata

Mini nyomtató a Citizentől

Laptop

Mini nyomtató a Citizentől

Alig 330 grammot nyom a Bluetooth-szal is ellátott kis eszköz.

Az elsősorban vonalkód nyomtatásra specializálódott japán Citizen Systems most bemutatott termékének fejlesztése során a mérnökök a praktikus hordozhatóságot tűzték ki célul. A kompakt kivitelű eszköz lítium-ion akkumulátora egyetlen töltéssel 40.000 sor kinyomtatását teszi lehetővé, míg a mobil összeköttetésről infravörös (IrDA), soros portos és Bluetooth kapcsolat gondoskodik. A 330 grammos készülék laptoppal vagy PDA-val egyaránt kommunikál, és az opcionálisan választható beépített kártyaolvasó tovább bővíti a felhasználható alkalmazások körét, például bankkártyás fizetést tesz lehetővé.

A 203 DPI felbontású berendezés 58 mm széles szalagra nyomtat, másodpercenként 50 mm-es sebességgel. A berendezés szélsőséges körülmények között is (pl. 40C0) megbízhatóan üzemel, a termálfejes technológiával előállított nyomatok hosszútávon is olvashatóak maradnak. Mivel a CMP-10 kártyaolvasóval és papírral együtt sem éri el a 4 dkg-t, ráadásul egy tenyérben is elfér, ideális társa lehet azoknak, akik kis mennyiséget, azt azonban mobilan, tehát alapvetően nem irodai környezetben és hiteles minőségben kívánnak nyomtatni.

„A berendezés meggyorsítja az éttermek vagy futárszolgálatok számlaadását, rendelésfelvételét, a szállítmányozó cégek szállítólevél-nyomtatását, vagy például a biztosítók kárfelmérésének dokumentálását, akár a helyszínen is, hiszen ezt a parányi nyomtatót bárki magával viheti.”– mutatott rá az alkalmazások sokféleségére Mészöly Imre, a Citizen Systems nemrég kinevezett régiós vezetője. Emellett könnyű papírcsere jellemzi, az integrált VuePrint menürendszer pedig gyors konfigurációt tesz lehetővé, amelyet bárki elvégezhet.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek