Connect with us

technokrata

Intel központ Európában – előtérben a grafika

Laptop

Intel központ Európában – előtérben a grafika

A vállalat új kutatási központot hoz létre a fejlett grafikus és vizualizációs számítógép-technológiák fejlesztésére.

Az Intel 12 millió dolláros befektetéssel új kutatási központot hoz létre a fejlett grafikus és vizualizációs számítógép-technológiák fejlesztésére. A vállalat ma nyitotta meg Intel Visual Computing intézményét a Saarland Egyetemen, Saarbrückenben. Ez a befektetés, amelyet az elkövetkezendő 5 év alatt valósítanak meg, az Intel eddigi legátfogóbb együttműködése egy európai egyetemmel.

A vizualizációs technológia alatt a vizuális információk megjelenítésének vizsgálatát és fejlesztését értjük, amelynek köszönhetően az alkalmazások élethűbb, valós idejű élményt biztosítanak és a felhasználók így sokkal természetesebb módon használhatják számítógépeiket és más eszközeiket. Ilyen alkalmazások például a játékok, az egészségügyi alkalmazások az interaktív 3D adat modellek, amelyeket tudományos kutatásoknál és pénzügyi szolgáltatásoknál használnak. Az Intel célja, hogy ezeket a felhasználók még valóságosabbnak és érzékelhetőbbnek találják.

Az Intel Labs Europe legfrissebb családtagjának elsődleges küldetése, hogy a vállalat tera-scale kutatásainak otthont adjon. Ez a program olyan platformok fejlesztését öleli fel, amelyek processzorai több tíz vagy száz magot foglalnak magukban, így még nagyobb teljesítményt és sokkal élethűbb grafikát érnek el. A labor alapkutatásokat és alkalmazott kutatási feladatokat is ellát majd a realisztikus, interaktív grafikus és természetes felhasználói interfészek terén.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő