Connect with us

technokrata

Ultravékony SSD-k az Imationtől

Laptop

Ultravékony SSD-k az Imationtől

Merevlemez helyett: ütésálló, statikus feltöltődés ellen védett háttértárolók.

Az Imation piacra dobja az SSD-k (Solid State Drive) legújabb változatait, az M- és S-class típusú adattárolókat, valamint egy új, könnyen installálható, továbbfejlesztett upgrade csomagot, amellyel a SSD-re történő váltást szeretnék megkönnyíteni. Az egyéni és céges felhasználóknak szánt új termékeket 2,5 valamint 3,5 hüvelykes konfigurációban, 32 és 128 GB közötti kapacitással kínálja az Imation. A statikus feltöltődés ellen védett valamint ütésálló SSD-k az év során kibővülnek 256 és 512 GB-os tárhelyet nyújtó változatokkal is.

Az M-Class SSD-t azon PC-vel illetve laptoppal rendelkező felhasználóknak szánja a vállalat, akik nagyobb sebességre, energiahatékonyabb működésre vágynak. Az Imation Upgrade csomag segítségével pedig szeretné könnyebbé tenni a váltást a korábbi merevlemezes tárolók és az új SSD között. Az upgrade csomag érdekessége, hogy tartalmazza az Acronis True Image HD szoftvert. Az operációs rendszerként funkcionáló program alkalmazások és adatok áthelyezésére szoglál a jelenlegi hard drive-ról az új SSD-re.

Az Imation M-class és S-Class SSD-k, típustól és kapacitástól függően, 102 és 1500 euró közötti áron kapható, míg az upgrade csomagok ára 186 és 1512 euró között változik.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák