Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultravékony SSD-k az Imationtől

Laptop

Ultravékony SSD-k az Imationtől

Merevlemez helyett: ütésálló, statikus feltöltődés ellen védett háttértárolók.

Az Imation piacra dobja az SSD-k (Solid State Drive) legújabb változatait, az M- és S-class típusú adattárolókat, valamint egy új, könnyen installálható, továbbfejlesztett upgrade csomagot, amellyel a SSD-re történő váltást szeretnék megkönnyíteni. Az egyéni és céges felhasználóknak szánt új termékeket 2,5 valamint 3,5 hüvelykes konfigurációban, 32 és 128 GB közötti kapacitással kínálja az Imation. A statikus feltöltődés ellen védett valamint ütésálló SSD-k az év során kibővülnek 256 és 512 GB-os tárhelyet nyújtó változatokkal is.

Az M-Class SSD-t azon PC-vel illetve laptoppal rendelkező felhasználóknak szánja a vállalat, akik nagyobb sebességre, energiahatékonyabb működésre vágynak. Az Imation Upgrade csomag segítségével pedig szeretné könnyebbé tenni a váltást a korábbi merevlemezes tárolók és az új SSD között. Az upgrade csomag érdekessége, hogy tartalmazza az Acronis True Image HD szoftvert. Az operációs rendszerként funkcionáló program alkalmazások és adatok áthelyezésére szoglál a jelenlegi hard drive-ról az új SSD-re.

Az Imation M-class és S-Class SSD-k, típustól és kapacitástól függően, 102 és 1500 euró közötti áron kapható, míg az upgrade csomagok ára 186 és 1512 euró között változik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés