Connect with us

technokrata

Hogyan kell tervezni, fejleszteni válságban?

Laptop

Hogyan kell tervezni, fejleszteni válságban?

Az Autodesk 2010 termékcsaládja takarékos és gyors megoldást kínál.

Az elkövetkező 5 éven belül – egyebek mellett a kormányzatok is – összesen több trillió dollárnyi élénkítő célú beruházásra készülnek az infrastruktúra-fejlesztés területén, globális szinten. Ezt a trendet, előrejelzések is alátámasztják, nevezetesen, hogy 30 éven belül az épületállomány 75%-a új építésű vagy felújított lesz, a kisebb tüzelőanyag-felhasználás és a széndioxid-kibocsátás nullára csökkentése érdekében. Az Autodesk 2010-es termékcsaládja ennek figyelembevételével terveztetett. A cég építőipari, gépipari és infrastruktúra-tervezési megoldásai csökkentik a felesleges rutinmunka mennyiségét, mérséklik a költségeket, és növelik a felhasználók hatékonyságát is.

AutoCAD 2010
Az AutoCAD legújabb kiadása új képességekkel segíti a felhasználókat a tervezési problémák megoldásában. E képességek többek között a szabadformájú eszközök, a parametrikus rajzkészítés és a továbbfejlesztett PDF-támogatás, amely utóbbi az Autodesk User Group International (AUGI) tagjainak legfőbb kérése is volt.

Revit 2010 platform
Az Autodesk 2010-es épületinformáció-modellezési szoftverkínálata segítségével az épülettervezők, az építőmérnökök, az alvállalkozók és a megrendelők könnyebben hozhatják létre és használhatják ki a digitális tervadatokat és a teljes projektcsapatokon belül javíthatják a kommunikációt. Az épületinformáció-modellezésbe befektető építőipari vállalatok pontosabb látványterveket készíthetnek és szimulációkkal vagy elemzésekkel vizsgálhatják a tervek működését, így az erőforrásokat hatékonyabban felhasználó épületeket és infrastruktúrát alkothatnak, valamint felújíthatják az öregedő infrastruktúrákat.

Autodesk Inventor 2010
Az Autodesk Inventor szoftverrel elkészíthetők a digitális prototípus-készítés alapjául szolgáló pontos 3D modellek, így még a megépítés előtt vizsgálható a terv formája, illeszkedése és funkcionalitása. Az Autodesk Inventor 2010 termékcsalád új használhatósági és termelékenységi javításokat tartalmaz a 2D termékdokumentáció és a 3D terméktervezés terén, bővített szimulációs lehetőségeket kínál, megkönnyíti a műanyag alkatrészek tervezését, valamint új adatkezelési és adatcsere-képességekkel bővült.

Infrastruktúra-tervező szoftverek
A modellezési szoftvertermékek segítenek a közművek, a telekommunikációs vállalatok és a közigazgatási hivatalok felhasználóinak a hozzájuk tartozó infrastruktúra megtervezésében és kezelésében. Az Autodesk termékkínálata – például az AutoCAD Map 3D 2010, az AutoCAD Raster Design 2010, az AutoCAD Civil 3D, az Autodesk MapGuide Enterprise 2010 és az Autodesk Topobase 2010 – átfogó megoldást kínál az infrastruktúra elemeinek megtervezéséhez, a látványtervek elkészítéséhez, a szimulációhoz és az elemzéshez.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák