Connect with us

technokrata

Windows 7 RC – kiszivárgott a megjelenés ideje

Laptop

Windows 7 RC – kiszivárgott a megjelenés ideje

Feltehetően véletlenül látott napvilágot az információ.

2009 májusára volt datálva az a dokumentum, amely a napokban bukkant fel a Microsoft Technet site-ján. A Windows 7 Release Candidate (RC) változatának letöltési útmutatóját tartalmazó oldalt ugyan Redmond már elérhetetlenné tette, de a TechConnect magazin szemfüles újságíróinak köszönhetően mégis sikerült információkra szert tenni.

Idő előtt megjelent adatok – katt a nagyobb mérethez!

A képernyőmentés alapján várhatóan május végén vagy június elején jelenik meg az RC verzió nyilvános tesztelésének lehetősége. Nem lesz limitálva a telepítéséhez szükséges kulcsok száma, ami azt jelenti, hogy a Microsoft a lehető legtöbb felhasználót szeretné „elcsábítani” egy próba erejéig. A W7 RC 32 és 64 bites változatok formájában is meg fog jelenni.

Kövér tesztidőszak elé nézünk, mivel ennek vége 2010. június 1-ére esik; vagyis vélhetően a végleges változat megjelenését követően is jó darabig működőképesek maradnak a Release Candidate kiadások. Öt világnyelven – angol, francia, japán, német, spanyol – is le lehet majd tölteni a Microsoft soron követő operációs rendszerének utolsó, nyilvános próbára szánt előváltozatát, ha hinni lehet a kiszivárgott információknak.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák