Connect with us

technokrata

APC-Microsoft együttműködés

Laptop

APC-Microsoft együttműködés

A két vállalat együttműködése révén az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager 2007 szoftver szorosan integrálhatóvá váltak.

Az APC adatközponti fizikai infrastruktúra-felügyeleti termékcsomagja az InfraStruXure Central, Change Manager és Capacity Manager elemekből épül fel, amelyek tervezési, üzemeltetési és felügyeleti eszközökkel segítik az energiaellátás, a hűtés, a biztonság és a rendelkezésre álló hely átfogó menedzselését. Az APC InfraStruXure Central szoftvere támogatja a különböző szállítók berendezéseiből felépülő fizikai infrastruktúrát, így a fizikai eszközökkel kapcsolatos minden részletes információ elérhető ebben az egy felügyeleti alkalmazásban. További részletek itt.

A Microsoft System Center Operation Manager felügyeleti megoldása vállalati informatikai környezetek teljes körű felügyeletét biztosítja. A szolgáltatás állapotáról kapott átfogó kép az üzletmenet folytonossága szempontjából kulcsfontosságú, mivel segítségével rugalmas és gyors válasz adható az üzletmenetre hatást gyakorló, plusz költséget eredményező eseményekre.

Az APC adatközpont-felügyeleti termékcsomagja és a Microsoft System Center Operations Manager megoldása megosztja egymás között a kulcsfontosságú adatokat, úgymint a riasztási értesítéseket, az előzményadatokat és a kiszolgáló-telepítési környezetet. Emellett a megoldások átfogó képet nyújtanak a fizikai és az informatikai infrastruktúra önálló működéséről és egymásra gyakorolt hatásukról, így kulcsfontosságú működési információkat nyújtanak az energiaellátásról és a hűtési kapacitásokról. E két felügyeleti termékcsomag összekötése révén átláthatóbbá válnak az adatközpontok: új technológiák, szolgáltatások vezethetők be és a támogatásukhoz szükséges fizikai infrastruktúra is kiépíthető.

Az APC ügyfelei 2009 első negyedévében férhetnek hozzá az integrált APC InfraStruXure Central és Microsoft System Center Operations Manager megoldáshoz.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák