Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC megkönnyíti az adatközpontok felügyeletét

Laptop

Az EMC megkönnyíti az adatközpontok felügyeletét

Smarts Server Manager: informatika az üzleti szolgáltatások szolgálatában.

Az EMC Smarts Server Manager megkönnyíti az ügyfelek számára a mai és jövőbeli virtualizált adatközpontok felügyeletét azzal, hogy az automatikus kiindulóok-elemzés lehetőségeit a virtuális infrastruktúrákra is kiterjeszti. A megoldás automatikus felderítést, kiindulóok-elemzést és üzletihatás-felmérést kínál a VMware ESX szerverekhez, a virtuális gépekhez és az alkalmazásokhoz. A Smarts – működési modellje révén – képes a virtuális szerverek, a fizikai gépek és a hálózat közötti viszonyrendszer megértésére és annak megkülönböztetésére, hogyan adódnak tovább a tünetek a kapcsolódó infarastruktúra-elemek között.

„Az EMC Smarts Server Manager egy olyan kritikus fontosságú feladatot végez el, amely ma komoly probléma a vásárlók számára: megkeresi a kiinduló okokat a fizikai és virtuális tartományokban – és ezzel megfelelő helyzetet teremt a virtualizált adatközpontok felügyeletéhez most és a jövőben is.” – mondta Chris Gahagan, az EMC Resource Management Software részlegének vezető alelnöke.

A Smarts Server Manager a fentieken túl figyeli a Microsoft clusterszolgáltatások és a Veritas clusterszerverek állapotát; segít az informatikai üzemeltetéssel foglalkozó munkatársaknak meghatározni, mikor elérhetetlenek a legfontosabb alkalmazások vagy szolgáltatásfolyamatok; valamint integráltan működik az IBM, a Dell és a Sun szerverhardver-figyelési termékeivel annak felismerésére, hogy ha a szerverek csökkent módban üzemelnek.

Az automatizálással a vállalkozások felmérhetik, milyen informatikai erőforrásaik vannak, ellenőrizhetik az informatikai irányelvek betartását, felderíthetik a kiinduló okokat és azonnali kijavíthatják a hibákat. Ennek a modellre épülő, intelligens szoftvernek a felhasználásával megvalósítható az informatikai felügyelet szolgáltatásközpontú megközelítése, és megismerhetővé tehető, hogyan támogatják az informatikai infrastruktúrák a legfontosabb üzleti szolgáltatásokat.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés