Connect with us

Az EMC megkönnyíti az adatközpontok felügyeletét

Laptop

Az EMC megkönnyíti az adatközpontok felügyeletét

Smarts Server Manager: informatika az üzleti szolgáltatások szolgálatában.

Az EMC Smarts Server Manager megkönnyíti az ügyfelek számára a mai és jövőbeli virtualizált adatközpontok felügyeletét azzal, hogy az automatikus kiindulóok-elemzés lehetőségeit a virtuális infrastruktúrákra is kiterjeszti. A megoldás automatikus felderítést, kiindulóok-elemzést és üzletihatás-felmérést kínál a VMware ESX szerverekhez, a virtuális gépekhez és az alkalmazásokhoz. A Smarts – működési modellje révén – képes a virtuális szerverek, a fizikai gépek és a hálózat közötti viszonyrendszer megértésére és annak megkülönböztetésére, hogyan adódnak tovább a tünetek a kapcsolódó infarastruktúra-elemek között.

„Az EMC Smarts Server Manager egy olyan kritikus fontosságú feladatot végez el, amely ma komoly probléma a vásárlók számára: megkeresi a kiinduló okokat a fizikai és virtuális tartományokban – és ezzel megfelelő helyzetet teremt a virtualizált adatközpontok felügyeletéhez most és a jövőben is.” – mondta Chris Gahagan, az EMC Resource Management Software részlegének vezető alelnöke.

A Smarts Server Manager a fentieken túl figyeli a Microsoft clusterszolgáltatások és a Veritas clusterszerverek állapotát; segít az informatikai üzemeltetéssel foglalkozó munkatársaknak meghatározni, mikor elérhetetlenek a legfontosabb alkalmazások vagy szolgáltatásfolyamatok; valamint integráltan működik az IBM, a Dell és a Sun szerverhardver-figyelési termékeivel annak felismerésére, hogy ha a szerverek csökkent módban üzemelnek.

Az automatizálással a vállalkozások felmérhetik, milyen informatikai erőforrásaik vannak, ellenőrizhetik az informatikai irányelvek betartását, felderíthetik a kiinduló okokat és azonnali kijavíthatják a hibákat. Ennek a modellre épülő, intelligens szoftvernek a felhasználásával megvalósítható az informatikai felügyelet szolgáltatásközpontú megközelítése, és megismerhetővé tehető, hogyan támogatják az informatikai infrastruktúrák a legfontosabb üzleti szolgáltatásokat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom