Connect with us

technokrata

Tuningoljuk netbookunkat(?)

Laptop

Tuningoljuk netbookunkat(?)

Gyors memóriát kínál a Kingston a kis eszközökhöz.

A Kingston forgalomba hozta 2 GB-os kapacitású HyperX SO-DIMM memóriáját, amelyet a vállalat kimondottan az Intel Atom processzorral ellátott netbookok tulajdonosainak készített. A termék lényeges tulajdonsága, hogy az átlagosnál rövidebb késleltetési idővel rendelkezik.

A 2GB HyperX SO-DIMM memóriamodul például az Asus Eee, az MSI Wind és a Gigabyte UMPC netbook-sorozatokban teljesíthet jól, amelyek támogatják az 533 MHz-es buszfrekvenciát. „A nagy teljesítményű memória tökéletes megoldás azon netbook felhasználók számára, akik a rendszerteljesítményt a hagyományos memória nagy teljesítményű, nagyobb kapacitású modulra cserélésével kívánják elérni.” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Persze kérdés, hogy a 3D-s grafikai megjelenítésen kívüli alapvető feladatok teljesítésére önmagában is alkalmas masináknak szüksége van-e a még alacsonyabb késleltetési idővel bíró memóriára. A böngészés élményét vélhetően nem fogja javítani, de azért lehet előnye a HyperX moduloknak: a jobb paramétereknek köszönhetően például hamarabb állhat fel az operációs rendszer, vagy gyorsabban töltődhet be a böngészőszoftver.

A Kingston HyperX memóriákhoz élettartam-garancia és a hét minden napján 24 órás, ingyenes technikai támogatás jár.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom