Connect with us

Hirdetés

technokrata

Külső SSD-meghajtók a Verbatimtől

Laptop

Külső SSD-meghajtók a Verbatimtől

Nagyobb sebesség, alacsony fogyasztás.

A Verbatim bejelentette, milyen termékekkel fog előrukkolni a hamarosan esedékes hannoveri Cebit alkalmával. Solid state diskje PCMCIA Express Card szabványra épül, PCI csatolófelülettel rendelkezik és tízszer gyorsabb (120 MB/másodperc) olvasási és hatszor gyorsabb (45 MB/mp) írási sebességet produkál, mint a hagyományos pendrive-ok.

3,5 hüvelykes, szintén külső merevlemeze USB 2.0, FireWire 400 és 800, illetve eSATA csatlakozókkal rendelkezhet, emellett 1 TB-nyi tárhelyet kínál. Hasonló fizikai méretű, 1 gigabites hálózati kapcsolattal ellátott tárolóját is bemutatja a Cebiten a vállalat, és multimédia-lejátszója, a MediaStation 640 GB-os és 750 GB-os változata is ott lesz a standon.

Emellett új optikai lemezeit is nyilvánosság elé tárja a Verbatim, a CD-k, DVD-k és Blu-ray korongok új védőborítással rendelkeznek. Fényes vízálló, fényes fényképek nyomtatására alkalmas, arany archiváló, ezüst nyomtatható és hőnyomtatható fehér és ezüst borítású lemezek tekinthetők meg a kiállításon. Néhány további újdonság, ami Hannoverben kerül bemutatásra: 2.1 Multimedia Audio Bar, Bluetooth hangszórók és noteszgép-egerek. Fülhallgatókkal, újratölthető elemekkel, vibramotorral felszerelt, játékosoknak készített fejhallgatókkal és egerekkel találkozhatnak még a cég standjának látogatói a Cebiten.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés