Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyesített tárolórendszerek az EMC-től

Laptop

Egyesített tárolórendszerek az EMC-től

Az új generációs Celerra NS Series berendezések beépített VMware, NAS, IP és Fibre Channel tárolási szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Az új EMC Celerra egyesített tárolórendszer-termékcsalád – NS-120, NS-480, NS-960 és az NS-G8 Gateway – átfogó beépített funkcionalitást kínál, integrált NAS, iSCSI és Fibre Channel kapcsolattal rendelkezik és rugalmasan használható. A többprotokollos EMC Celerra NS modellek egy sor szoftveres újítást (például fájlrendszerszintű deduplikációt, fájlszintű adatmegőrzési és megfelelési funkciókat) kombinálnak az EMC CLARiiON CX4 tárolórendszerek „ötkilences” (99,999 százalékos) megbízhatóságával és szolgáltatásaival, és ezzel akár 22 százalékkal alacsonyabb teljes élettartamra vetített összköltséget érnek el. Az új funkciók a már meglévő beépített szolgáltatásokat – a fejlett IP-alapú tárolóreplikációt, az automatikus kötetfelügyeletet, az optimalizált, rétegezett tárolóterületi adatkezelést és a takarékos erőforrás-kiosztást – bővítik ki.

Hatékony energiafelhasználás és jó kapacitáskihasználás
Celerra deduplikáció tömörítés – a szolgáltatás maximalizálja a tárkihasználást a redundáns adatok kiküszöbölésével, ami akár 50 százalékkal is növelheti a fájlrendszer kapacitását. A Celerra Enterprise Flash Drive technológiája megbízható flash-memóriamodulokon tárolja az adatokat, ami akár 800 százalékos teljesítményjavulást is jelenthet a hagyományos Fibre Channel meghajtókhoz képest a sok, kevert véletlenszerű I/O-terhelést produkáló NFS-alkalmazások esetében. Az Enterprise Flash meghajtók ezredmásodperc alatti nagyságrendű válaszidőket és akár 98 százalékkal jobb energiafelhasználást produkálhatnak egy I/O-művelet/másodpercre (IOPs) vetítve. Alacsony energiafelhasználású SATA II lemeztechnológiája pedig optimalizált adatelhelyezést tesz lehetővé a Celerra rendszereken.

Robusztus felügyeleti eszközök VMware-környezetekhez
Az EMC olyan megoldást kínál, ami egyetlen gombnyomással teljeskörű helyreállítást tesz lehetővé (VMware Site Recovery Manager Automated Failback). A VMware View Composer duplikációelkerülési funkcióval pedig akár 70 százalékos tárolóhely-megtakarítást is nyújthat a rendszerindító képfájlok esetében.

Egyszerűbb felügyelet
A Celerra Provisioning varázsló egyszerűsíti a tárolókkal kapcsolatos kezdeti erőforrás-kiosztási feladatokat, követendő eljárásokat valósít meg és ellenőrzi a műveleteket. A szoftver a kényelmesebb telepítés érdekében előre fel van töltve a berendezésre, és ugyanemiatt az EMC-rackben rendelt rendszerek teljesen bekábelezve érkeznek. A Celerra Unified Storage Connectivity (egyesített tárolóeszköz-kapcsolatok) lehetőséget ad a több operációs rendszert futtató, külön tárhelyes rendszerek egy platformon történő konszolidálására. A Celerra File-Level Retention (fájlszintű adatmegőrzés) fájlrendszeri WORM-szolgáltatásokat (egyszer írható, többször olvasható adatok) kínál az információk kézbentartásához, egyúttal védelmet jelent a zárolt fájlok törlése ellen. A fentieken túl a Celerra rendszerek akár 960 lemezmeghajtóig is bővíthetők, ez kétszer annyi, mint amit az előző rendszerek tudtak.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés