Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindent visz a legújabb MacBook Pro

Laptop

Mindent visz a legújabb MacBook Pro

MacWorld 2009: új Apple laptop, multimédiás és irodai programok.

A Steve Jobs vezette vállalat bemutatta legújabb 17”-es MacBook Pro modelljét, melyet masszív, egyetlen tömb alumíniumból megmunkált vázba építettek.Új akkumulátora akár 8 órányi mobil üzemidőt kínál és több mint 1000 töltési ciklust biztosít. Nagyfelbontású (1920×1080 pixeles), LED háttérvilágítású képernyőt tartalmaz, valamint üveg felületű Multi-Touch ujjkövetőt, mely az októberben bemutatott MacBook modellekben debütált. A 2,5 centiméter vastag, 3 kg tömegű új mobil munkaállomás 9400M és 9600M GT grafikai technológiát és az Intel Core 2 Duo mobil processzorait tartalmazza. Nagyrészt újrahasznosítható anyagokból készült, teljesíti a legszigorúbb energiatakarékossági előírásokat és a más számítógépekben gyakran megtalálható káros anyagok (például higany és arzén) felhasználása nélkül készült.

Apple MacBook Pro – Unibody házzal

Megújult az iLife is, mely az iPhoto, iMovie és GarageBand programok lényegesen továbbfejlesztett, új változatait tartalmazza az iDVD program és a frissített iWeb mellett. Az iPhoto ´09 legfőbb újdonsága, hogy a Faces és Places funkciókkal lehetővé teszi a képek önműködő rendezését a szereplők és a helyszínek alapján is. Új, precíz szerkesztő-eszközökkel, videó stabilizálással rendelkezik. A GarageBand ´09 látványos új oktató anyagokat tartalmaz ismert művészek előadásában, melyek segítenek a gitár vagy a zongora megtanulásában, tizennyolc alapfokú valamint további letölthető leckén keresztül.

Gitárleckék és irodai programcsomag

Az Apple a fentiek mellett bemutatta irodai programcsomagjának legújabb változatát, az iWork ´09 szoftvert. A Keynote ´09 fejlett objektum-animációkat tartalmaz, valamint az új Magic Move technikát, melynek segítségével egyszerű átmenetekkel látványos hatások érhetők el. A Pages ´09 teljes képernyős nézetet kínál, mely segít az írásra koncentrálni, valamint egy vázlat nézetet a gondolatok rendezéséhez. A Numbers ´09 megoldást kínál adatok csoportosításához és összegzéséhez, valamint egy leegyszerűsített módszert a komplex formulák kezeléséhez. Az Apple bemutatta az iWork.com szolgáltatás nyilvános próbaváltozatát is, mely a csoportmunka érdekében lehetővé teszi az iWork ´09 anyagok on-line megosztását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés