Connect with us

Hirdetés

technokrata

GraphicBooster – külső videokártya laptopokhoz

Laptop

GraphicBooster – külső videokártya laptopokhoz

Teljesítménylöket a Fujitsu-Siemens noteszgépeknek.

A Fujitsu-Siemens ígérete szerint akár majdnem 500 százalékos grafikus teljesítménybeli növekedést is el lehet érni a GraphicBooster alkalmazásával, melyet a vállalat elsőként új Amilo Sa 3650-es noteszgépéhez tesz elérhetővé. A grafikus egység 18x13x3,35 cm mérettel és kilogrammos tömeggel rendelkezik; belül pedig egy az ATI Mobility Radeon HD 3870 grafikus vezérlő és 512 MB dedikált grafikus memória található. Ennek köszönhetően a noteszgép 3D játékokkal, HD videókkal és HD képfeldolgozási feladatokkal is boldogul. Sőt, a géphez akár három megjelenítő is csatlakoztatható. A GraphicBooster DVI-I és HDMI, az AMILO Sa 3650 noteszgép pedig DVI-I csatlakozóval rendelkezik. A kis fogyasztású csomag két USB 2.0 portjához vezeték nélküli billentyűzet és egér is csatlakoztatható.

Az Amilo Sa 3650 noteszgép AMD processzorra alapul és maximum 4 GB központi memóriával rendelkezik. Emellett integrált draft-n WLAN és Bluetooth 2.0 technológiát, és ATI Radeon HD 3200 alaplapi grafikus vezérlőt is tartalmaz. Akkumulátor-üzemideje maximum 4,5 óra. A 13,3 hüvelyk méretű, 2,4 kilogrammos laptop Double Layer támogatást nyújtó SATA SuperMulti-Format DVD-íróval, folyadékálló billentyűzettel és sokféle illesztőfelülettel (pl. DVI-I, eSATA, USB 2.0, 15-in-1 kártyaolvasó) szerelten érkezik majd, természetesen a Fujitsu Siemens Computers új formatervére épülő designnal.

A 3 kilogrammos, kézitáska-mérete dacára a hagyományos felső kategóriás PC-k grafikus teljesítményét nyújtó duó sokféle felhasználói csoportnak ideális megoldás: a játékok és a LAN-partik kedvelőinek éppúgy, mint az egyetemi munkához noteszgépet, de otthoni feladataikhoz teljes értékű grafikus teljesítményt igénylő építészhallgatóknak. Az Amilo Sa 3650 és az Amilo GraphicBooster hazánkban 2009 januárjában kerül a szaküzletek polcaira, 279.990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés